Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátom ilyeneket mond?
"Jó hogy te nem nagyon mozdulsz ki otthonról, örülök neki. Amivel nincs problémám, az az hogy ha a szüleiddel mész valahova. Nagyon jó, hogy nem kell attól félteni, hogy megcsalsz."
De közben én meg nem szólhatok neki azért, hogy ha a haverokkal elmegy valahova. Azt mondja, ha ő nem szól bele semmibe nekem, akkor nekem sincs jogom az ő dolgaiba beleszólni, és hogy neki is jár egy kis kikapcsolódás.
Persze, gondolom legszívesebben kalitkába zárna, mint valami madarat.
Neked is jogod van szabadon dönteni, kivel/mivel szeretnéd a szabadidődet tölteni.
Nyilván nem, de ez már megint egy kamu butanős kérdés.
Incel skálán 0/10
"Azt mondja, ha ő nem szól bele semmibe nekem, akkor nekem sincs jogom az ő dolgaiba beleszólni"
Akkor teszteld le, hogy beleszól-e, ha te is elmész időnként egy szórakozóhelyre kikapcsolódni a barátnőiddel, vagy időnként bárhová máshová nélküle délután vagy este, vagy tényleg nem szól bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!