Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom ilyeneket mond összehasonlít az exével?
Figyelt kérdés
Az exével 2,5 évig voltak együtt. Velem csak 3 hónapja. Azt állítja neki semmit nem jelentett az ex, sose volt szerelmes belé, csak kedvelte. De most belém szerelmes. Előfordult hogy szex után utalásokat tett rá, hogy korábban történtek vele fura dolgok. Már ez ennyire felidegesített hogy rákérdeztem azokra a fura dolgokra. De velem most a szex is tökéletes, és számára én vagyok a legjobb mindenben. Meg megemlített egy filmet, ami bezzeg a volt barátnőjének a kedvence, de neki nem. Már sokszor előfordult hogy még én is rákérdeztem ezekre a dolgokra. A volt barátnője összetűzve hordta a haját, mondta nekem hogy én miért nem tűzöm össze. De azt nem mondta hogy a volt barátnője úgy hordta a haját. Egy videón mutatott egy rokont, tudtam hogy kiről van szó, mert már beszélt róla, erre bevágja hogy tudod xy helyen voltunk, ahol ott volt a barátnő, de a barátnőt nem mondta.2018. dec. 29. 15:16
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj,de ez fülig bele van zúgva az előző barátnőjébe.
2/3 anonim válasza:
Szerelmes az exébe.
Sosem hozom/ hoztam fel a páromnak az exemet h ő mit h sinát..pedig szakitásunk után 1 hónapra már össze jöttem a párommal. Igaz én exbe valóban nem voltam szerelmes. Értékeld át az egészet
3/3 anonim válasza:
Nem lépett tovább az előző kapcsolatán sajnos...
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!