Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek agyilag beteg a férjem amiért ilyeneket csinál!?
Koton gumis dobozokat rejt el a lakásban vagy kocsiban és “megtalálja” Akkor mindenféle riherongy vagyok és nem szól hozzám napokig vagy elmegy itthonról. Ma reggel is a csomagtartóba pakoltam bevásárlás után és egy teli doboz koton ott figyelt amiböl 1 hiányzott! A kocsit csak én használom senki más. Gyerekeket viszem suliba meg bevásárolni megyek vele. Már elöre gyomor idegem van mi lesz mikor hazajön a munkából...
Egyszer olyat is csinált kb 10 éve volt, hogy belevéste a bejárati ajtónkba hogy k urva! Azt állította hogy az a pasi volt ahova kávézni jártam! Igaz kedves volt mindig velem a srác és mondjuk mosolyogtam rá meg pár szót beszéltünk amíg kiszolgált... Miért csinálja ezt? 40 éves vagyok 16 éve házasok vagyunk én nem akarom megcsalni. De kb 10 éve megy ez 1-2 év kihagyással. Ez a mai kotonos dolog megdöbbentett. Most így karácsony elött miért kell ilyeneket csinálni? Szerintetek el kéne mennie pszihológushoz? Szeretnék segïteni neki mert bele fogok őrülni amit csinál!
Valami baja tuti van...
Küldd el orvoshoz.
Szerintem ó csal téged, és de nem bírja a titkolózással járó terhet, és megkattant egy kicsit.
Na jó, nem kicsit.
Komoly pszichiátriai eset. Lehet hogy skizofrén. Régen orvosi segítség kellett volna neki.
Az exem volt ilyen, bipoláris + pszichózisos. Képzetei voltak, olyan dolgok ami soha nem történt meg. Kezelésekre járt az használt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!