Beteg filmeket keresek, valaki ilyeneket?
Figyelt kérdés
mint mondjuk a Holtodiglan
az Amelie csodálatos élete
Pillangó hatás
Mr Nobody ,ez a kedvencem , szóval ha ismertek még ilyen filmeket kérlek írjátok le nekem :) köszi
2015. febr. 1. 13:59
1/9 anonim válasza:
Ezek neked beteg filmek? Miért...? :)
Nem tudom követni ezt a vonalat, de ha az Amelie beteg, akkor vsz bejönne neked egy másik francia film, a Delicatessen.
Meg talán a Micmacs à tire-larigot [2009]
Micmacs - (N)agyban megy a kavarás.
Ezeket is J-P Jeunet rendezte.
2/9 anonim válasza:
3/9 Katsuaki válasza:
Legyen még a kút más néven forrás ;)
4/9 anonim válasza:
Arizónai álmodozók, Meghasadva, A kísérlet, A doboz, Fekete kefe, Doctor Parnassus és a képzelet birodalma, A titkos ablak, Trafik, Femme fatale, Amerikai szépség, A falu,
most hírtelen ezek jutottak eszembe...
de pl Johnny Depp és Adrien Brodinak szinte minden filmjére igaz, hogy "beteg"
5/9 anonim válasza:
Ezeknél jóval betegebb a Visszafordíthatatlan, Az osztály, A vadászat vagy például a Születésnap.
6/9 anonim válasza:
jah, csak a kérdező nem horrort illetve thrillert kért, hanem művészfilmeket, ha nem lenne világos...
7/9 anonim válasza:
Egy őrült szerelem balladája. Na, az extra beteg! :)
8/9 anonim válasza:
Ki írt horrorfilmeket? Esetleg a Visszafordíthatatlan vagy a Születésnap nem elég művészi?
9/9 anonim válasza:
Hát amiket írtál, szerintem nem betegek, akkor már inkább az Amíg alszol, Egy őrült szerelem balladája, Enter the Void, Visszafordíthatatlan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!