Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ilyeneket megoszt a barátom a haverjaival rólam?

Figyelt kérdés

Ilyeneket hogy amikor először szexeltünk (első volt) akkor véreztem. Meg hogy borotválom magam odalent, de "nem mindig" (ja bevallom másfél éves kapcsolatban megengedtem magamnak hogy egy hétig nem szedtem le két alkalommal, nem mintha ő bármikor is szőrtelenített volna).

Azért szerintem ezek intim dolgok amiket én nem mondanék el a barátaimnak...

2022. febr. 23. 12:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nem normális,de ezt te is tudod.
2022. febr. 23. 12:20
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom mi a legnagyobb probléma, amit én is elkövetek.

A *ar kommunikáció.

Ez a platformnak manapság a funkciója rosszabb, mint egy zárt osztály kb.

Ne mások véleménye érdekeljen, beszélj a barátoddal, neked kell tudni mit érzel, és vele kell megbeszélni mindent.

2022. febr. 23. 12:23
 3/28 anonim ***** válasza:
88%
Hát én ezeket után totál befeszülnék. Levetkőzni se mernék előtte.
2022. febr. 23. 12:26
 4/28 anonim ***** válasza:
88%
Az egyik lehetőség, hogy a fiú nem becsül téged, nem tisztel. Ebben az esetben a szakítást javaslom. Másfelől, kissé régimódi szóval ez lehet neveletlenség is a barátod részéről. Ha úgy érzed, hogy minden hülyesége dacára szeret téged, akkor tudasd vele, hogy az intim dolgok kifecsegése nem elfogadható. Ha képes ezt belátni, bocsánatot kér, és változtat a viselkedésén, akkor adhatsz neki még egy esélyt.
2022. febr. 23. 12:39
 5/28 anonim ***** válasza:
88%
Undorítónak tartom, de szerintem sajnos ez az általános. Az én ismeretségi körömben (normális[nak tűnő], értelmes[nek tűnő] tanult férfiak) rendszeresen keringtek ex- (vagy akár jelenlegi) csajok meztelen képei, és többségében hányingert keltő módon nyilatkoznak a nőkről. Ráadásul előttem (és más nők előtt), szóval el se akarom képzelni, hogy nyilvánulnak meg, ha nincsenek ott nők. Ez szerintem amolyan férfidolog, és szeretném azt hinni, hogy azért sokan vannak, akik nem ilyenek, de eddig csalódnom kellett.
2022. febr. 23. 12:41
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
De o mondta, hogy kepzeld, ezeket meseltem rolad? Elotted mondta? A barat mondta vissza? A barat baratnoje?
2022. febr. 23. 13:50
 7/28 anonim ***** válasza:
10%
Az itteni nonemu egyedek szerint, akik vagy csak katalogusban lattak pasit, vagy a sajat tarsukat sem ismerik, nem normalis. Amugy igen.
2022. febr. 23. 13:54
 8/28 A kérdező kommentje:
#6 Ezeket előttem mondta
2022. febr. 23. 13:57
 9/28 anonim ***** válasza:
88%

Primitív és tapintatlan, aki ilyeneket megoszt haverokkal, az meg a pofátlanság netovábbja, hogy pont előtted teszi. Én ezt nem tudnám elnézni a “páromnak”, teljesen elárulva érezném magam.

Nem, 7-es, vannak tisztességes férfiak is, akik tiszteletben tartják a párjukat, nem rekedtek meg a 12 éves kanos kisfiúk értelmi szintjén.

2022. febr. 23. 14:09
 10/28 anonim ***** válasza:
0%

#9: Akkor primitiv az is, aki ilyen primitiv tarsat valaszt, ugye?

A szexualis dolgokrol valo beszed nem kanos kisfiuk szintje. Es peersze, hogy vannak "tisztesseges" ferfiak, akik nem beszelnek ilyenrol: Mert szuzek.

2022. febr. 23. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!