Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ilyeneket megoszt a barátom a haverjaival rólam?
Ilyeneket hogy amikor először szexeltünk (első volt) akkor véreztem. Meg hogy borotválom magam odalent, de "nem mindig" (ja bevallom másfél éves kapcsolatban megengedtem magamnak hogy egy hétig nem szedtem le két alkalommal, nem mintha ő bármikor is szőrtelenített volna).
Azért szerintem ezek intim dolgok amiket én nem mondanék el a barátaimnak...
Vannak, akik nem tudják, milyen ember is a másik, amég nem lesznek tanúi egy ilyen megszólalásnak. Bár igen, lehet hogy voltak más intő jelek is, ezt mi nem tudhatjuk.
Nem a szexuális némákról való beszélgetés a primitív, hanem annak módja, valamint a partnerünk intim dolgainak előzetes beleegyezése nélküli kitárgyalása primitív. Vagy fordítva is rendben lenne, ha a te partnered beszélne ki a csajokkal, hogy mekkora, milyen széles, és milyen hamar elmész?
#13: Azt elfogadom, ha valakinek nem oke. Az viszont nevetseges, amikor altalanos es hetkoznapi jelensegekre frusztralt emberek gyulolethullammal reagalnak.
A legtobb ember a kozeli barataival megoszt egy csomo ilyet, legalabbis a fiatalabb korosztalyban mindenkepp. Egy csomoan, akik hangzatosan elitelik, ok maguk is csinaltak ilyet.
Elég nyitott vagyok, nincsenek ilyen intim dolgaim sem a barátom sem a barátaim előtt. Nem tudom, hogy mennyire beszéli ki a haverjaival, mi a barátnőimmel szoktunk beszélni az aktuális parunkrol, szerintem nincs ebben semmi.
De minden felfogás kérdése.
#15: Oke, szoval, ha fiatalon csinal valamit az ember, az nem okes. Forditva is all? Ha oregen csinalja, akkor nem okes?
Akinek ilyen onertekelesi problemai vannak, azzal mi lenne, ha dramai eliteles helyett mondjuk magat tenne rendbe es elmenne egy pszichologushoz?
#18 írtam, hogy sem fiatalon, sem felnőttként, idősebben sem oké. A kor nem meghatározó tényező egy tett morális validitásában.
Nyilván ha olyan szintű önértékelési probléma van, akkor amúgy is érdemes szakemberhez menni, de mint írtam, az is lehet, hogy más embereknek máshol vannak a határaik, és ahogy elnézem a többség határai intim témát tekintve a hálószoba határaival esnek egybe. Ezt kéne tiszteletben tartani. Nem véletlenül hívják intim kapcsolatnak, intim dolgoknak. Különben mindenki hirdetőtáblán reklámozná a szőrtelenítési szokásait, a méreteit, és a székletürítési rendjét. Ha magától nem teszi, akkor nem értem hogy a másik, akivel elvileg intim, bizalmi szeretet kapcsolatban élnek miért érzi magát feljogosítva ezeknek a kitárgyalására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!