Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ilyeneket megoszt a barátom a haverjaival rólam?

Figyelt kérdés

Ilyeneket hogy amikor először szexeltünk (első volt) akkor véreztem. Meg hogy borotválom magam odalent, de "nem mindig" (ja bevallom másfél éves kapcsolatban megengedtem magamnak hogy egy hétig nem szedtem le két alkalommal, nem mintha ő bármikor is szőrtelenített volna).

Azért szerintem ezek intim dolgok amiket én nem mondanék el a barátaimnak...

2022. febr. 23. 12:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

Vannak, akik nem tudják, milyen ember is a másik, amég nem lesznek tanúi egy ilyen megszólalásnak. Bár igen, lehet hogy voltak más intő jelek is, ezt mi nem tudhatjuk.

Nem a szexuális némákról való beszélgetés a primitív, hanem annak módja, valamint a partnerünk intim dolgainak előzetes beleegyezése nélküli kitárgyalása primitív. Vagy fordítva is rendben lenne, ha a te partnered beszélne ki a csajokkal, hogy mekkora, milyen széles, és milyen hamar elmész?

2022. febr. 23. 14:22
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
#11: Beszelt rola, de mivel nincsenek komplexusaim, ezert teljesen hidegen hagyott. Irigylem, akinek annyi felesleges energiaja es unalmas elete van, hogy ezen tud porogni.
2022. febr. 23. 14:24
 13/28 anonim ***** válasza:
97%
Akkor talán azt kéne elfogadni, hogy nem mindenkinek oké, ha csak így kibeszélik az intim dolgait. Ha neked ez nem okoz gondot, rendben, az a te dolgod. De amég más nem ad engedélyt, hogy az ő intim dolgait tárgyalják ki mások, az addig nettó parasztság.
2022. febr. 23. 14:26
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

#13: Azt elfogadom, ha valakinek nem oke. Az viszont nevetseges, amikor altalanos es hetkoznapi jelensegekre frusztralt emberek gyulolethullammal reagalnak.

A legtobb ember a kozeli barataival megoszt egy csomo ilyet, legalabbis a fiatalabb korosztalyban mindenkepp. Egy csomoan, akik hangzatosan elitelik, ok maguk is csinaltak ilyet.

2022. febr. 23. 14:29
 15/28 anonim ***** válasza:
79%
Attól még, hogy fiatalon csinál valamit az ember, nem lesz automatikusan oké. Az ugyanúgy elítélendő. Szerintem nincs rendben sem akkor amikor fiatal az ember, sem idősebb korában, ha kibeszéli a másikat, pláne ilyen intim dolgokat. Az intim kapcsolat egy olyan mélyebb bizalmat feltételez, ami nem engedi meg, hogy azt a haverokkal később kitárgyalják. Én nagyon nem örülnék neki, ha ilyen témákról beszélne a párom, és az én dolgaimat teregetné ki, ahogy én sem csámcsogok az ő dolgain a barátaimmal. Lehet, hogy más nem veszi ennyire komolyan ezeket, de szerintem a legtöbb embert igenis érzékenyen érinti az ilyen. Rengeteg embernek vannak önértékelési problémái, vagy egyszerűen csak úgy gondolja, hogy bizonyos dolgok nem tartoznak a legjobb barátokra sem, csak a párunkra. És ha ezeket mondja el csak úgy a többieknek az eléggé megrendíti a bizalmat, és akár ki is ábradíthat.
2022. febr. 23. 14:43
 16/28 anonim ***** válasza:
35%

Elég nyitott vagyok, nincsenek ilyen intim dolgaim sem a barátom sem a barátaim előtt. Nem tudom, hogy mennyire beszéli ki a haverjaival, mi a barátnőimmel szoktunk beszélni az aktuális parunkrol, szerintem nincs ebben semmi.

De minden felfogás kérdése.

2022. febr. 23. 14:49
 17/28 anonim ***** válasza:
81%
Én se beszélem ki az ő pöcsméretét meg szexuális szokásait. És marhára nem örülnék, ha ő megtenné.
2022. febr. 23. 14:50
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

#15: Oke, szoval, ha fiatalon csinal valamit az ember, az nem okes. Forditva is all? Ha oregen csinalja, akkor nem okes?

Akinek ilyen onertekelesi problemai vannak, azzal mi lenne, ha dramai eliteles helyett mondjuk magat tenne rendbe es elmenne egy pszichologushoz?

2022. febr. 23. 14:52
 19/28 anonim ***** válasza:

#18 írtam, hogy sem fiatalon, sem felnőttként, idősebben sem oké. A kor nem meghatározó tényező egy tett morális validitásában.

Nyilván ha olyan szintű önértékelési probléma van, akkor amúgy is érdemes szakemberhez menni, de mint írtam, az is lehet, hogy más embereknek máshol vannak a határaik, és ahogy elnézem a többség határai intim témát tekintve a hálószoba határaival esnek egybe. Ezt kéne tiszteletben tartani. Nem véletlenül hívják intim kapcsolatnak, intim dolgoknak. Különben mindenki hirdetőtáblán reklámozná a szőrtelenítési szokásait, a méreteit, és a székletürítési rendjét. Ha magától nem teszi, akkor nem értem hogy a másik, akivel elvileg intim, bizalmi szeretet kapcsolatban élnek miért érzi magát feljogosítva ezeknek a kitárgyalására.

2022. febr. 23. 14:58
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
#19: Tehat, mi tartsuk tiszteletben, de hozzank lehet vagni, hogy moralisan nem vagyunk okesak es elotelhetoek vagyunk? Ez igy azert ironikus, nem erzed?
2022. febr. 23. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!