Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ilyeneket megoszt a barátom a haverjaival rólam?

Figyelt kérdés

Ilyeneket hogy amikor először szexeltünk (első volt) akkor véreztem. Meg hogy borotválom magam odalent, de "nem mindig" (ja bevallom másfél éves kapcsolatban megengedtem magamnak hogy egy hétig nem szedtem le két alkalommal, nem mintha ő bármikor is szőrtelenített volna).

Azért szerintem ezek intim dolgok amiket én nem mondanék el a barátaimnak...

2022. febr. 23. 12:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem mit nem értesz ezen. Kibeszéled a partnered (ami számára nem okés): ez morálisan nincs rendben. És megsértődsz, ha szóvá teszik? Immorális dolgot csinálsz, de te kiáltod a másikat képmutatónak, ha megemlíti, hogy ez nem volt szép? Te nem érzed mennyire gáz ez?
2022. febr. 23. 15:03
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
#21: Te nem erzed, hogy az egyik oldal elfogadasat istenited, a masiket meg lehuzod? Es akkor elfogadasrol beszelsz? Hogyne lennel alszent...
2022. febr. 23. 15:09
 23/28 anonim ***** válasza:
De azt hogy lehetne elfogadni, hogy a másik nem tiszteli a határaimat? Tisztelem azt, aki engem is tisztel. Tisztelem a határait annak, aki az enyémeket is tiszteli. Nem álszentség, ha bármi, akkor így tiszta és egyenes.
2022. febr. 23. 15:10
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, hogy azt beszélem e ki, hogy "nagyon jót szexeltünk tegnap", vagy hogy "fúj, egy hétig nem borotválta múltkor", vagy hogy "összevérezte az óvszert". Nekem ez nem oké, de erre csak azt tudta mondani, hogy "minden lány vérzik a szüzessége elvesztésekor és ezt ők is tudják"...
2022. febr. 23. 15:11
 25/28 anonim ***** válasza:
42%

Hát fúj. Ráadásul az első alkalmat beszélte ki, hogy véres lett az óvszer? Atyaég. Ekkora parasztot.

Minden lány vérzik. És ezt ők is tudják. Akkor a francnak részletezed haveri körben a párod szüzességének elvesztését, hogy mivel járt...? Elképesztő, milyen emberek vannak.

2022. febr. 23. 15:17
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem vérzik minden lány első alkalommal, szóval még hülyék is.

Én kajak otthagynám, ez ilyen gusztustalan proli majom lehet.

2022. febr. 23. 15:36
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló okok miatt is dobtam ki az exemet. Ő is mindent megosztott rólam, de senkinek nincs ehhez köze.
2022. febr. 23. 17:48
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Tiniknél még nagy dolgok ezek. Normális felnőtt kapcsolatban ilyenekről nem beszél az ember. Elég gyerekes lehet a párod, ha a haverjaival nincs jobb témájuk.
2022. febr. 24. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!