Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tolti a parom minden este a haverjaival az estet mint hogy velem lenne itthon? 5 eve vagyunk egyutt.nagyon maganyos vagyok
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 22:04
3/25 A kérdező kommentje:
kereztem de nem mondot semmit. mozizni jarnak csavarogni mas varoskba hajnalba jon haza mar kezdek ebbe bele uni! ti mit tennetk?
2021. nov. 9. 22:24
4/25 anonim válasza:
Ha ez az elejen nem igy volt es mostanra igy valtozott meg, akkor sajnos mar nem ugyanugy erez.
5/25 anonim válasza:
Biztos remélte, hogy megtanulsz írni 5 év alatt. Feladta.
6/25 anonim válasza:
Ez màr nem kapcsolat.
Mitől volna a "pàrod"?
7/25 A kérdező kommentje:
5os tudok irni csak felre ir a telefon
2021. nov. 9. 22:48
8/25 A kérdező kommentje:
utolso kerdezo nem ertem a kerdest ki fejtened letszives :)
2021. nov. 9. 22:50
9/25 anonim válasza:
Mert nem vagy érdekes.
Megkérdezném, hogy így képzeli -e az életét! Nem írtad hány évesek vagytok, mert 20-as éveitek elején lehet, hogy izgalmasabb a szingli haverokkal bulizás, 30-on túl ez már szánalmas. Miért nem mentek együtt, vagy te a barátnőiddel?
10/25 anonim válasza:
Aki nem él veled, mitől lenne a párod?
A haverjai meg a sörös korsó a “párja”.
Mégis, mit remélsz, hogy az olvasóktól vársz választ?
Nem kellesz neki, minden szabadidejét tőled távol tölti.
Ő már válaszolt, végül is.’
Rúgd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!