Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tolti a parom minden este a haverjaival az estet mint hogy velem lenne itthon? 5 eve vagyunk egyutt.nagyon maganyos vagyok
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 22:04
21/25 anonim válasza:
Az en jelenlegi lárom is ilyen hogy van az ő élete én meg egy mellékes szereploje vagyok csak az életének főleg a szex miatt.
Nem engem visz akárhova egyutt lenni hanem lelép inkabb a haverral vagy stb.
Mig másik 2 exem is inkabb velem elt vitt a haverokhoz is, en is beépultem a társaságba es nem az voltam hogy "jaj az asszonyt minek hoztad" meg stb hanem egyutt maszkaltunk bandáztunk is.
22/25 anonim válasza:
Nem szeret. Sanszos hogy már talált is valaki mást.
23/25 anonim válasza:
Ez tipikus esete az egymás melletti élésnek az együtt élés helyett.mikor 2 kulon élet van es nem közös.
24/25 anonim válasza:
Sajnos ez mar, ahogy az utolso mondja nem egyutt, hanem egymas mellett eles. Fiatalon, ha nem te vagy az elso neki, meg alig sex semmi csokkal ez abszolult a kapcsolat vege. Fiatal vagy, beszeljetek meg es hidd el sokkal jobb lesz, ha kulon mentek. Talalsz majd olyat, aki ertekel, akinek elso leszel, es aki szeret.
Ne felj kulon menni, nincs veszteni valod.
25/25 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2021. nov. 10. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!