Ha itthon az udvaron szaladgálok, úgy fogyhatok?
Figyelt kérdés
Kb 10-15 méteren oda-vissza futva fogyhatok?2021. ápr. 9. 18:07
1/11 anonim válasza:
Nem. Fogyni kalóriadeficittel lehet.
2/11 anonim válasza:
Igen, bár elég kitartónak kell lenni, hogy napi több száz hosszt lefuss ilyen kis távon
3/11 anonim válasza:
Ha elég hosszú ideig csinálsz valamit, és ha amit eszel is rendben van, akkor bármilyen fizikai aktivitástól tudsz fogyni, de szerintem az ide-oda futásnál vannak jobb altarnatívák, még ha nem is akarsz elmenni otthonról. HIIT kardió gyakorlatokat például bárhol tudsz csinálni és szórakoztatóbb és hatékonyabb is.
4/11 anonim válasza:
Remélem viccelsz! Legalább nyisd ki a kertkaput, 8 órán keresztül unalmas lesz 10m-en futkosni..
5/11 anonim válasza:
Helyben is tudsz futni vagy ugrókötelezz mert az durván égeti a zsírt és nem drága megvenni egy ugrót de arra készülj hogy párszor míg meg nem szokod durván izomlázad lesz vagy szobabicikli is jó.Én kombinálom a szobabicajt az ugrózással
6/11 anonim válasza:
Ha egy csirke vagy, egészen biztosan.
8/11 anonim válasza:
Én is így kezdtem, unalmas volt de megszerettem, és néhány hónapon belül eljutottam odáig, hogy már ki merek menni futni. Azelőtt el se tudtam képzelni, mert cikinek tartottam, hogy mások látnak. De a kertben való futás növelte az állóképességet és az önbizalmamat.
10/11 anonim válasza:
Attol fugg mit es mennyit eszel.. hiaba futsz 1 orat es egetsz mondjuk 400kcalt ha ugyis plzszba vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!