Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűséget fogadott nem vakságot? Van okom aggódni?
Van rendesen. A férjed nem szerelmes beléd, csak azért választott téged, mert hosszútávra tervezett, de neki szüksége van heves érzelmekre, a játszmákra, a toxikus kapcsolatokra. Ezért bárki is jön képbe, aki azt megtudja neki adni úgy szét fog csalni, mint a huzat, de elválni nem fog, mert feleség - szolga posztra tökéletes választás vagy.
Helyedben elválnék, túllépnék rajta és ismerkednék, lennék olyan férfival, aki őszintén szerelmes lenne belém és természetesen nem az egészségtelen kapcsolatokat preferálja.
Viccen kívül írom mindezt, a te férjed mentalitása, EQ-je nincs rendben és nem is lesz kb. soha.
"Kérdőre vontam, tagadott." - Hazudott a képedbe, mert ahhoz, hogy megállapítsd, hogy ismerősről van szó valljuk be elég pár másodperc, ahhoz nem kell bámulni úgy, hogy másnak feltűnjön.
A drága ex, akivel nemcsak csókolózás történt felbolygatta az érzéseit iránta és hamarosan rá fog írni, találkozót kér és hűtlen lesz hozzád fizikailag is. Mert kérdező a férjedcskéd érzelmileg már hűtlen hozzád. Idők kérdése mikor fog érte dobni ha a nő fog neki adni esélyt...
De égő. Elvesz vkit aztán másra epekedik:D
Ez hülye:D
Ha nem lenne szerelmes ugyan miért vett volna el? Soha nem erőltettem a házasságot, igazából én lepődtem meg a leghamarabb hogy megkért, mert azt mondta nem igazán házasságpárti.
Soha nem csalna meg, annál több tisztesség van benne.
Ha ez így van, akkor miért írtál ki kérdést?
Mert akkor nem értem, mi miatt aggódsz.
Már csal. Érzelmileg már hűtlen.
Megmondta, hogy azért nem jött vele össze, mert szerinte nem illettek össze:
"El is mondta ezt nekem, meg azt is, hogy a csaj komoly kapcsolatot szeretett volna, de ő úgy érezte nem passzolnak össze, hosszú távon úgyse működött volna."
Attól még oda volt érte, sőt még mindig oda-vissza van érte:
"Múlt héten elmentünk vásárolni, pont a pénztárnál voltunk, amikor felfigyeltem arra, hogy a férjem valakit elég rendesen bámul...a tekintetét egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből."
Nemhiaba nem tudod, nem úgy nézte, mint volt kolleginát, hanem mint nőt, akit nem tudott elfelejteni.
Én leszek a kivétel, de nekem tök sokszor néznem kell valakit, hogy megállapítsam ő-e. És azért gyanús, hogy a 60 éves idősebb férfit vagy a 40 éves nőt nem azért nézem, mert akarnék tőle valamit.
De volt olyan is, hogy egy órán keresztül beszélgettem a játszón valakivel, akiről nem tudtam eldönteni, hogy a volt angoltanárom-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!