Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm hajnalban ír vissza?20/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hajnalban ír vissza?20/F

Figyelt kérdés

Gyakran előfordul( heti 1-2)

Hogy barátnőmmel este irkalunk 10-11 körül majd eltűnik

Másnap nézem a telomat és hajnal 3-4 válaszol vissza

Másnap kérdezem hogy hogy akkor írt és mondja hogy felriadt

Külön városban élünk a suli miatt

Ez gyanús lehet?

Eszembe jutott már hogy kitudja elmegy titokban bulizni vagy máshoz..

Nem tudom csak abból szoktam kiindulni hogy én nem szoktam felriadni, vagy nem nyúlok a telomhoz..

Tudom az a legnagyobb probléma itt hogy nem bízok a barátnőmben(pedig ő nem adott rá okot nagyon, csak az előzőek..

2023. júl. 30. 09:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Menj at a tini kategóriába...

Hihetetlen komolyan mennyire eretlenek az emberek a 20as éveikben is...

2023. júl. 30. 11:03
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
És még a nők kombinálnak tul mindent...ahha
2023. júl. 30. 11:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha tudnátok hogy eddig milyen tapasztalataim voltak az előző kapcsolataimban akkor nem azt mondom hogy elfogadnátok, de talán egy fokkal megertobbek lennetek
2023. júl. 30. 11:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendben van a kérdésed, az első tíz válasz teljesen normális volt és eléggé egyirányba mutatott. A legvalószínűbb, hogy a leányzó, amikor megébred az éjszakában az ágyában, akkor válaszol neked.
2023. júl. 30. 11:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs baj a kérdéssel, és valahol értem is, ha a rossz tapasztalatok miatt vki kicsit jobban kombinál. De remélem, így elfogadod, hogy bár tényeket nem tudunk, de egyöntetűen azt gondoljuk, hogy nem utal semmi gyanúsra a barátnőd viselkedése.
2023. júl. 30. 11:35
 16/19 anonim ***** válasza:
41%

"az előző kapcsolataimban"

Ez is azt mutatja, hogy éretlen vagy... Ha abból indulsz ki.

Az onbecsulesedet kellene első körben helyretenni.

2023. júl. 30. 12:23
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Ja ha sumákolna, szerinted visszaírna hajnalban? Írna reggel mintha otthon lett volna. Minek mindenből kombinálni. 😅
2023. júl. 30. 13:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lennél neki fontos,vissza sem írna abszolút.
2023. júl. 30. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert Te már 11-kor alszol, nem biztos, hogy más is. Én pl. gyakran fenn vagyok hajnali 2-3 óráig. Ilyen típus vagyok.
2023. júl. 31. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!