Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vesztetek már össze a párotokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vesztetek már össze a párotokkal hajnalban, álmotokbol felriadva?

Figyelt kérdés
A barátnőm nálam aludt és arra keltem fel hajnal 2kor hogy veszekszik velem hogy mi a fa*nak kellett ennyire befűtenem, ő nemtud aludni ilyen melegbe mert nála mindig 20 fok van max, és nyissam ki az ablakokat. Nem érti meg, hogy ha este nem csinalok jó meleget akkor reggelre nagyon kihűl a lakás, így meg van kis meleg reggel is..

2019. nov. 2. 07:54
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

En hasonlo esetben siman felkeltem ejszaka es atmentem a jegverem kisszobaba aludni.

Reggel a baratom odabujt hozzam es bantotta hogy en külön alszon nelküle es mondta hogy nyugodtan levehettem volna a fütest.

De amugy veszekedesre terve nalunk olyan volt hogy rémalmombol sirva ebredtem vagy amikor nyugtalan aludtam masnap a baratom gunyt üzött belölem. Igaz ez sem konkretan veszekedes volt, de jo negativ szemétkedés velem.

2019. nov. 2. 07:59
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Am en reggel veszem fel a fütest igy a reggeli hideg kilöve.
2019. nov. 2. 08:00
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
87%
Nem, ilyenem nem volt. De 1x megesett, hogy exem azt àlmodta, hogy megcsaltam. Ahogy felébredt, úgy lekúrt, mintha tényleg megtörtént volna...
2019. nov. 2. 08:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Oke de en fával fűtök, tehát ha éppen kellemes az idő este, akkor reggel jégverem van, vagy nagyon meleg van este, cserébe reggel nem fagyunk meg. Ez a 2 opcio van sajnos a régiess, kicsi lakásomba.
2019. nov. 2. 08:04
 5/9 A kérdező kommentje:
De amúgy a barátnőm nagyon fázós lány, mindig fázik, de ezek szerint a meleget se szereti nemcsak a hideget.
2019. nov. 2. 08:05
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Igen,ha nagyon horkol a barátom akkor meglökdösöm finoman,erre mindig berág.Szerinte túl erős,szerintem meg nem.

Hőségben én se tudnék aludni.Gyújtsd be reggel.

2019. nov. 2. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk, nem szokás veszekedni. Valami bajunk van, azt normális hangnemben elmondjuk a másiknak.
2019. nov. 2. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Hőségben én sem alszom jól, de én a felújítást rendszeresen leszavazó lakókat szidom ezért, mert még állítani sem lehet nálunk. Fűts be reggel elalváshoz nem kell nagyon melegnek lenni. Este készíts oda egy kosár hasábot, akkor kimenni sem kell. Anyai nagyszüleimnél volt sokáig csak cserépkályha, később kiegészítették konvektorral.
2019. nov. 2. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
85%

Egyszer fordult elő.

Volt párom mellett aludtam és valami idiota rémálmom volt, amiben valakivel küzdöttem és téptem, rángattam a tagot. Aztán, ahogy oszlott szét lassan az álmom, a párom kiáltása is eljutott lassan a fülemhez, ám a kezeimmel még akkor is vadul cibáltam a haját szegénynek :D

Ennyit arról, hogy álmában mozgásképtelen az ember. Hát én nem.

Végül jót nevettünk az eseten.

2019. nov. 2. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!