Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm hajnalban ír vissza?20/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hajnalban ír vissza?20/F

Figyelt kérdés

Gyakran előfordul( heti 1-2)

Hogy barátnőmmel este irkalunk 10-11 körül majd eltűnik

Másnap nézem a telomat és hajnal 3-4 válaszol vissza

Másnap kérdezem hogy hogy akkor írt és mondja hogy felriadt

Külön városban élünk a suli miatt

Ez gyanús lehet?

Eszembe jutott már hogy kitudja elmegy titokban bulizni vagy máshoz..

Nem tudom csak abból szoktam kiindulni hogy én nem szoktam felriadni, vagy nem nyúlok a telomhoz..

Tudom az a legnagyobb probléma itt hogy nem bízok a barátnőmben(pedig ő nem adott rá okot nagyon, csak az előzőek..

2023. júl. 30. 09:14
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Persze igazából ha az lenne a célja hogy ne gyanakodjak, akkor igazából nem kellene írnia, csak azt mondani hogy végig aludta az éjszakát
2023. júl. 30. 09:16
 2/19 anonim ***** válasza:
8%
Igen ez elég valószínű
2023. júl. 30. 09:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak felkelt pisilni. Látta, hogy írtál, hogy válaszolt.

Túlkombinálod.

2023. júl. 30. 09:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Elalszik este 10-11-kor, mikor megébred éjjel eszébe jutsz és akkor rögtön vissza is ír. Semmi gyanús nincs ebben.
2023. júl. 30. 09:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túl van kombinálva.. én is válaszolni szoktam, ha megébredek éjjel/hajnalban.. főleg akkor, ha csak úgy bealszom. Pár emberrel úgy szoktam beszélni, hogy "állandóan" szinte kisebb nagyobb szünetekkel de el pl sose köszönünk, mert mindig dumálgatunk mindennap.. igazából semmi fura nincs abban amit leírtál.
2023. júl. 30. 09:26
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Elég természetes.

Olvasd el ezt:

[link]

2023. júl. 30. 09:27
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindig felébredek éjszaka, pisilni, vagy magam se tudom mire. Nincs ebben semmi gyanús.
2023. júl. 30. 09:54
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha bulizni járna, nem a te üzeneteidre válaszolgatna, lenne jobb dolga. Plusz fel sem akarná hívni a figyelmed, hogy szokatlan időpontban ír.
2023. júl. 30. 09:57
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

A 8-as tökéleteset írt. Én pl. majdnem minden hétvégén szórakozom, éjszakázom, és volt már olyan ismerős, aki csodálkozott, hogy hajnali 3-kor írtam vissza. Akkor mondtam neki, hogy igen, xy helyről hazafelé buszoztam. Szóval, aki sunnyog, az nem ír furcsa időpontban, ha van egy csöpp esze.

A ti esetetekben az lehet, hogy bealszik, és amikor felébred, válaszol rögtön.

2023. júl. 30. 10:11
 10/19 anonim ***** válasza:
92%

Velem is gyakran előfordul, hogy bealszom 11 körül miközben nézek valamit, olyankor én is felkelek 3 körül, pisilek, lekapcsolom a villanyt, átmegyek a kanapéról az ágyra és olyankor ránézek a telómra is. Ez így önmagban még nem furcsa.

Azt viszont tanuld meg, hogy SOHA semmilyen helyzetben ne indulj ki magadból ha más emberről van szó. Kontraproduktív, gyerekes és nagyon káros felfogás.

2023. júl. 30. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!