Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma hajnalba a volt barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma hajnalba a volt barátnőmmel buliztam. Vagyis vele is, meg a jelenlegi barátnőmmel, de úgy érzem, az exem szeretem. Mit tegyek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel több mint 2,5 évig jártam, én voltam neki az első, mindenben, és nagyon ragaszkodtunk egymáshoz mindig. Ő most 18, én 20 vagyok. Augusztus végén szakítottunk,mert én messze mentem fősulira,és a távkapcsolat nem bejövős, főleg hogy nem sűrűn láttuk volna egymást, előtte meg nap mint nap együtt voltunk. Muszáj volt, ő se,és én se akartam megcsalni. Jobbnak láttuk így. Már nem arra a fősulira járok, ahol kezdtem, sokkal közelebb vagyok az otthonomhoz. Október elején megismerkedtem ott egy lánnyal, azóta vele vagyok.Szilveszterkor diszkóba mentünk.Ott volt a volt barátnőm meg a jelenlegi pasija.Nagyon rossz volt őt egy másik pasival látni, köszönt és mentek tovább.Az éjszaka alatt egyszer elhívtam táncolni, utána kijött velem cigizni. Jót beszélgettünk, nagyon hiányzott. Utána történt egy csók! Aztán már nem találkoztunk, nem beszélünk, hazavittem a barátnőmet, és szakítottam vele. Nem akartam átverni, mert nem őt szeretem,és lehet nem kapom vissza a volt barátnőmet,de így láttam jónak. Mit csináljak szerintetek? Előre is köszi!
2010. jan. 1. 10:34
 1/1 anonim ***** válasza:
86%
Korrekt módon jártál el, bár lehet hogy kissé elhamarkodottan. Szerintem keresd meg a volt barátnődet, derítsd ki, hogy mit akar, és ha ő is még téged szeret, akkor próbáld meg visszaszerezni. De ha nem, akkor ne rombold szét a kapcsolatukat.
2010. jan. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!