Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tud egyezni a szexuális ízlésünk a férfival, akkor ugye engedjük el egymást? Az utóbbi időben néha megemlíti, hogy "csak barátságot" se tartsunk fenn.
A kérdező zavaros agyát tükrözi. 🤣
Én annyit értek, hogy nem képes világosan megfogalmazni a problémáját. Így viszont nem lehet segíteni.
Az. A kérdezőnk vagy aktuális trollunk el is tűnt.
Még mindkettőnk részéről hunyorog egy kis parázs. (Kaptam egy szájra puszit elbúcsúzáskor.)
Nyilván nem egyik napról a másikra tűnik el egy kölcsönös lángolás, aminek a hőfokát együttesen tudtuk szabályozni.
A mai délelőtt folyamán is megerősödött bennünk, hogy hasonlóképpen vélekedünk ugyanazokról a hitbeli tapasztalatokról.
Mik ezek a hitbeli tapasztalatok? (Ezt inkább privátban írnám meg.)
Nem tartozik feltétlenül az erősségei közé, hogy írásba foglalja élete legfontosabb mozzanatait.
Egyedül vagyok kénytelen megfogalmazni, hogy mely tulajdonságok lehetnek közösek bennünk - vagy mi választhatna szét bennünket.
Most, hogy visszajött, sokat tisztult a kép, ugye?
#kérdező
Ha megfogadsz egy tanácsot, légyszíves ne próbáld meg írásban "megfogalmazni, hogy mely tulajdonságok lehetnek közösek bennünk - vagy mi választhatna szét bennünket".
Könyörgöm, csak élőszóban kommunikálj vele!
Éppen dinnyét eszem, de most kirepült a számból, ahogyan a visszatérését elolvastam. 🤣Tuti, hogy troll a kérdező.
Tehát összefoglalva:
Kérdező valamiféle vallási csoportban összejött egy nála idősebb fickóval, akivel a férje mellett szeretői kapcsolatot tart fenn, de nem működik, mert a pasi az uncsi misszionárius pózt ismeri, míg kérdező a kutyát preferálná.
Vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!