Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem tud egyezni a szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tud egyezni a szexuális ízlésünk a férfival, akkor ugye engedjük el egymást? Az utóbbi időben néha megemlíti, hogy "csak barátságot" se tartsunk fenn.

Figyelt kérdés
Legutóbb az volt a gond, hogy nem fogadtam el az egyik régi barátját. Mindenféle zavaros célzásai szoktak lenni az ismerőseire. Nehéz kiigazodni a megnyilvánulásain. Nincsenek egyértelműen lefektetett szabályok.

#úgy tűnt, hogy nagyon összeillünk
2023. júl. 30. 05:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező zavaros agyát tükrözi. 🤣

Én annyit értek, hogy nem képes világosan megfogalmazni a problémáját. Így viszont nem lehet segíteni.

2023. júl. 30. 09:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy értelmetlen katyvasz
2023. júl. 30. 11:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Az. A kérdezőnk vagy aktuális trollunk el is tűnt.

2023. júl. 30. 12:11
 14/19 A kérdező kommentje:

Még mindkettőnk részéről hunyorog egy kis parázs. (Kaptam egy szájra puszit elbúcsúzáskor.)

Nyilván nem egyik napról a másikra tűnik el egy kölcsönös lángolás, aminek a hőfokát együttesen tudtuk szabályozni.

A mai délelőtt folyamán is megerősödött bennünk, hogy hasonlóképpen vélekedünk ugyanazokról a hitbeli tapasztalatokról.

Mik ezek a hitbeli tapasztalatok? (Ezt inkább privátban írnám meg.)

Nem tartozik feltétlenül az erősségei közé, hogy írásba foglalja élete legfontosabb mozzanatait.

Egyedül vagyok kénytelen megfogalmazni, hogy mely tulajdonságok lehetnek közösek bennünk - vagy mi választhatna szét bennünket.

2023. júl. 30. 12:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Most, hogy visszajött, sokat tisztult a kép, ugye?

#kérdező

Ha megfogadsz egy tanácsot, légyszíves ne próbáld meg írásban "megfogalmazni, hogy mely tulajdonságok lehetnek közösek bennünk - vagy mi választhatna szét bennünket".

Könyörgöm, csak élőszóban kommunikálj vele!

2023. júl. 30. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem 100-as a kérdező. Ha a pasi is hasonló, akkor tervezhetnek nyugodtan együtt, ők meg fogják érteni egymást, ha mi nem is:-)
2023. júl. 30. 12:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Éppen dinnyét eszem, de most kirepült a számból, ahogyan a visszatérését elolvastam. 🤣Tuti, hogy troll a kérdező.

2023. júl. 30. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Te nem 49 éves vagy vèletlenül?
2023. júl. 30. 17:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Tehát összefoglalva:

Kérdező valamiféle vallási csoportban összejött egy nála idősebb fickóval, akivel a férje mellett szeretői kapcsolatot tart fenn, de nem működik, mert a pasi az uncsi misszionárius pózt ismeri, míg kérdező a kutyát preferálná.

Vagy valami ilyesmi.

2023. júl. 30. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!