Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen gyakori a fiú-lány barátságokban a szexualitás?
Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 18:45
2/12 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértek! :P
2015. júl. 3. 18:47
4/12 anonim válasza:
szerintem idővel előfordul minden barátságnál, max letagadják
5/12 anonim válasza:
elég gyakori a hogy látom az ismerőseim között a dolgokat
6/12 anonim válasza:
Gyakoribb, mint gondolnánk. De a legtöbb esetben nyilván kettőjük közt marad.
7/12 anonim válasza:
El tudnám viselni, ha néha kielégítenénk egymást egy jó külsővel megáldott baráttal.
8/12 anonim válasza:
Szerintem az a baráti kapcsolat mélységétől függ. Ha nagyon jó barátok vagytok akkor tuti de ha épp csak néha beszéltek akkor nem.
9/12 anonim válasza:
Hát, ahogy itt is olvasom egyre gyakoribb. Bár nekem ez ilyen úgymond "felfoghatatlan" dolog, ugyanis barátok, azok mégis csak barátok.
Egy normális baráti kapcsolatban nincsen szex, mert annak a neve már rég nem barátság.
Szerintem valahol a szex választja szét a barátságot a párkapcsolattól, ugyanis a barátoknak is elmondhatod a dolgaidat, megbízhatsz benne, számíthatsz rá mikor magad alatt vagy stbstb. Ezek a tulajdonságok megvannak egy kapcsolatban is, viszont testi dolgok barátok között nincsenek, míg párkapcsolatban igen.
10/12 anonim válasza:
17 éves fiú vagyok és nekem is van lány barátom akit 12 éve ismerek és nagyon mély a kapcsolatunk és mindent elmesélünk egymásnak egyszer mikor náluk voltam ő akarta volna de én visszautasítottam mert hogy mi csak barátok vagyunk és nem lenne jó ezt tönkre tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!