Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem tud egyezni a szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tud egyezni a szexuális ízlésünk a férfival, akkor ugye engedjük el egymást? Az utóbbi időben néha megemlíti, hogy "csak barátságot" se tartsunk fenn.

Figyelt kérdés
Legutóbb az volt a gond, hogy nem fogadtam el az egyik régi barátját. Mindenféle zavaros célzásai szoktak lenni az ismerőseire. Nehéz kiigazodni a megnyilvánulásain. Nincsenek egyértelműen lefektetett szabályok.

#úgy tűnt, hogy nagyon összeillünk
2023. júl. 30. 05:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze a szexuális ízlésének a barátjához?
2023. júl. 30. 05:55
 2/19 A kérdező kommentje:

Volt testi kapcsolat.

Eddig úgy tűnt nekem, hogy se nem tud, se nem akar a teljes kielégülésig eljuttatni.

Később azt is bevallotta, hogy eszébe sem jutott az korábban dolgozni a párkapcsolatain. Ezért sem járt nagyobb sikerrel.

2023. júl. 30. 05:59
 3/19 anonim ***** válasza:
70%

Mit jelent az, hogy nem tud csúcsra juttatni?

Túl hamar elmegy?

2023. júl. 30. 06:38
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem egészen.

Szerencsére a vérmérsékletünk hajszálpontosan megegyezik. Nagyjából az elképzeléseink is eléggé hasonlóak a világ dolgairól.

Kiegészítjük egymást olyan értelemben, hogy Ő bulizósabb, vidámabb, derűsebb típus. Ki szokott hozni rövid idő alatt a mélypontjaimról.

Én próbálom elérni azt, hogy egy picikét megkomolyodjon. Alapvetően tetszik a kajláskodása. Benne szoktam lenni a játékos kedvű flörtökben.

Szexualitás: nem izgat fel kellőképpen. Passzív az ágyban. (De mit is várok egy nagyon idős embertől...)

Ezért is mondogatja, hogy korombelit keressek. Ő már egyre gyengébb fizikai értelemben. (Nem, nem tudnám elképzelni a vadabb szexet semmiképpen. Az apró fokozatok híve vagyok.)

Rendkívül finom és óvatos minden mozdulatában. Sokat becézget/dédelget - ágyon kívül. Ilyen szempontból hosszabb távon azért megfelelne...

2023. júl. 30. 07:03
 5/19 A kérdező kommentje:

A hagyományos szexet részesíti előnyben. Én pedig inkább hát/derék és főleg popsi párti vagyok.

Általában szoktam mondogatni neki, hogy az egyetlen igazán közös nevező, hogy imádkozunk. Egymásért és másokért.

Karitatív célok megvalósítása. Egész életemben ez az egyetlenegy kapcsolat, amelyik a legmagasabb szinten működik.

Nehezen engedném el. Ennél jobban talán egy sem fog ilyen mélyen érinteni. Rajongunk egymás iránt, le vagyunk kölcsönösen nyűgözve.

Hogyan köthetünk kompromisszumot, ha a testi kapcsolat tekintetében viszonylag eltérőek az ízléseink?

2023. júl. 30. 07:12
 6/19 A kérdező kommentje:

Másfél óra múlva találkozunk és a délelőttöt együtt töltjük.

Nem tudunk együtt lenni egyelőre - mármint szexuálisan - rajtunk kívül álló okok miatt. Ezeket a körülményeket még az idén igyekszem felszámolni.

Függetlenségi igénye viszonylag nagy. Megszokta az egyedüllétet. Utoljára több, mint 20 évvel ezelőtt volt szexuális kapcsolata.

2023. júl. 30. 07:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nagyon reggel van még, de a kérdés alatt lévő kifejtés egy nagy zagyvaság. Semmi köze nincs az eltérő szexuális ízlésnek ahhoz, hogy te nem bírod valamelyik haverját.

Ez a hát/derék pártiság is értelmezhetetlen számomra. Ez mi a lfszt takar?

2023. júl. 30. 08:37
 8/19 anonim ***** válasza:
24%

A legtöbb pasi nem tud semmit az ágyban. Mivel nekik teljesen más amitol elmennek mint a nőknél.

Felesleges egynél erőlködni.

Mind menthetetlen.

2023. júl. 30. 08:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
7-es: „A hagyományos szexet részesíti előnyben. Én pedig inkább hát/derék és főleg popsi párti vagyok.” Hát, lőjenek le, de ezt én se vágom, és a többi is elég zavaros. Annyit értek, hogy szexuálisan szar a pasi.
2023. júl. 30. 08:48
 10/19 anonim ***** válasza:

Most akkor a legtöbb, vagy mind?

(Csak hogy a tapasztalatod mélysége megítélhető legyen a hasznosság szempontjából...)

2023. júl. 30. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!