Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy többet foglalkozzon velem?
5 éves kapcsolatról van szó. Jegyben járunk.
A problémám az volna, hogy a párom nem igazán akar beszélgetni velem. Többnyire üres, semmit mondó témákat zongorázunk át pl mi legyen a kaja, milyen az idő, melyik rokonnal mi van stb. Ha viszont mélyebb, elvontabb témákat hozok fel, azt vagy nem kommentálja, vagy csak hümmög. Pl szerinte mi az élet értelme, vagy mit tart fontosnak, mik az álmai, de ennél másabb témákban sem hajlandó részt venni. Nem kérdezi hogy vagyok, holott én őt mindig megkérdem. Érdeklődök, ha kell, bátorítom vagy vígasztalom.
Újabban a biciklizés a hobbija. Napi 4-5 órát is távol van, mikor meg hazaér nekiáll a telefonját nyomkodni. Tiktok, facebook, hasonlókat. Ne értsetek félre, nekem is van hobbim. Én is le tudom kötni magam órákra, és én is szoktam telefonozni. De nem akkor, mikor együtt vagyunk és tudom, hogy társaloghatnánk is.
A szexuális életünk rendben van. Heti 4-5 alkalommal simán lefekszünk. Van orál, oda vissza. Sőt, én vagyok kezdeményezőbb. Gyakran meglepem. Több kis véletlenszerű bókot kap. Tudok bohém lenni, viccelődni. Értem a tréfát. A háztartási feladatokat is elosztjuk, erre sem panaszkodhatok. Minden nagyon szuper, csak épp a kommunikáció hiányzik. Mintha már, mint ember, nem érdekelném.

Köszönöm a válaszokat.
Az esküvőt nem mostanában terveztük. Legalábbis én nem. Egyébként többször jeleztem ezt az igényemet. Mindig abban egyeztünk meg, hogy igyekezni fog. De így meg, hogy kvázi erőltetni kell, már nem olyan.
Illetve azt is mondtam neki, hogyha már nem érdeklem, ne maradjunk együtt. Nem muszáj. Erre is azt a választ kaptam, hogy szeret és mellettem akar maradni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!