Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érhetném el, hogy a férjem többet foglalkozzon velem és segítsen nekem?
Figyelt kérdés
Friss házasok vagyunk és úgy érzem, hogy egy gyereket nevelek a férjem személyében. Mosok, főzök, takarítok rá, sokszor szeretném, hogyha besegítene a házimunkába, de arra hivatkozva, hogy ezenkívül 4 órában dolgozom máshol, az én munkám könnyű, ezért kényelmesen elvégezhetem egyedül a többi házimunkát. Amit való igaz elvégezek, de ezenkívül utolsó éves egyetemista vagyok, vizsgákkal, beadandókkal tele és túlterhelve érzem magam. Ezenkívül hónapok óta egy tartalmas beszélgetésünk nem volt, nem szán rám minőségi időt. Mi ez? Ez a házasság?2023. máj. 7. 19:37
2/25 anonim válasza:
Nem az,beszélj vele hogy neked ez nem felel meg, vagy erre sem vagytok képesek?
3/25 anonim válasza:
Miért mentél hozzá egyáltalán? A házasság előtt nem ilyen volt?
Most hagyd el, amíg még lehet, az ilyen férfi fogja elvárni majd, hogy a síró gyerek mellé csak te kelj fel, csak te foglalkozz vele, és mellette csillogjon a ház, mindig friss főtt étel legyen és persze emellé még este legyen energiád szexelni is heti 3-4x.
Menekülj, amíg nincs gyerek.
4/25 A kérdező kommentje:
Házasság előtt nem ilyen volt. Gyereket szeretne, de én ilyen kapcsolatban gyereket nem akarok. Szexeljen az ilyennel a búbánat.
2023. máj. 7. 19:44
5/25 anonim válasza:
Szerintem nem a búbánattal csal.
6/25 anonim válasza:
Ez házasság nelkul is sokakkal ilyen vagy sokaknál ilyen lesz.
En nem kuzdenék szerintem. En nem az vagyok aki a másik helyett is tesz bele energiát.
7/25 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem érzem fairnek. Beszéltem már vele, azt mondja, hogy majd jobb lesz. Hát nem lett jobb. :D
2023. máj. 7. 19:53
8/25 anonim válasza:
Az én párom nagyon nehéz fizikai munkát végezz és akármit kérek megtesz nekem, pár perce szalonnát emlegettem sütve és megcsinálta szó nélkül magától, meg se kellett kérnem rá, szeret és tisztel. Mielőtt pár emberrel elszaladna a ló nem csicska én is bármiben amiben tudok segítek neki! Olyan emberrel légy, akivel 50.50 a kapcsolat, vagy azon vagytok mindketten. Ilyen egyszerű. Semmiképp ne szülj neki, inkább válj el HA nem érti meg, hogy igenis szükséged van ő rá.
9/25 anonim válasza:
Hagyd ott, ez a kapcsolat halott
10/25 anonim válasza:
Ő ilyen ember, most mutatja ki a foga fehérjét. Szerintem minél előbb váljatok el, mert ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!