Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy érhetném el hogy az apa...

Hogy érhetném el hogy az apa foglalkozzon a gyerekével?

Figyelt kérdés

Igazából az hogy egyáltalán keresse mivel egyáltalán nem keresi.

Gyerektartáson kivül semmit sem tesz érte, abszolút nem tartjuk a kapcsolatot de azt tudom hogy párja van és családja.

Mivel itt név nélkül ki lehet irni és nem akarom szembeköpni sem magam az igazsághoz hozzá tartozik hogy sajnos nagyon sokat tettem érte hogy ez igy alakuljon, 3-4 évig mintha nem is önmagam lennék hagytam hogy a kapcsolatunk teljesen tökremenjen és a volt párom ennyi idő alatt küzdött érte megállás nélkül de tönkrement.

Az hogy engem nem akar látni azt meg tudom érteni igy hogy tisztán látom hogy mi volt viszont a gyereket se azzal nem tudok kibékülni.

Sajnos sokat hibáztam mert olyan anya lettem akinek a gyereke a legfontosabb és senkivel és semmi mással nem foglalkoztam mellette és a különválásunk idején ő probált a gyerekkel foglalkozni valamennyire de sokszor nem úgy álltam hozzá és akadályoztam is valamennyire.

Ezer szónak is egy a vége tudom hogy tehetek róla viszont szeretném ha az apjával jó viszonyt ápolna a gyerek de ehhez egyedül kevés vagyok és a másik oldalról meg már nincs semmi érdeklődés.

Tudtok valami megoldást?

2020. dec. 7. 12:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem úgy, hogy mindezt elmondod neki. Hogy belátod, hogy a te hibád, nem viselkedtél helyesen, sajnálod hogy így alakult, de szeretnéd a gyerek érdekeit nézni, és tegyétek félre azt ami köztetek van.

Mit jelent, hogy tönkrement?

2020. dec. 7. 12:46
 2/18 A kérdező kommentje:
Ugye a gyerektartás nem hivatalos hanem egymás között beszéltük meg hogy mennyi és azt az összeget ő azóta fizeti.
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Hát mond el a párodnak mindezt amit ide leírtál.Aztán ettől vagy változik a hozzáállása vagy nem, de megpróbáltad.Máshogy úgymond rákényszeríteni nem tudod, de őszinte beszélgetést vagy ha szóba se álltok levelet megér.Hátha.
 4/18 A kérdező kommentje:

Szülésutáni depresszióm volt és a közeledése felém a világból kikergetett de az igazsághoz hozzátartozik hogy ez 3-4 évig ment. Mondta hogy elkéne mennünk orvoshoz de akkor ezt ugy fogtam fel hogy hülye vagyok és nincs semmi bajom ezért én el nem megyek.

3-4 évig nem volt közöttünk semmi de ezt szó szerint kell érteni és egy idő után pedig már lehet hogy el is hideküldtem tőlle.

A legrosszabb pedig az volt hogy ő probálkozott de egy idő után az meg mégjobban idegesitett.

2020. dec. 7. 12:49
 5/18 anonim ***** válasza:
26%
Ez a te hibád! Ez a hajó már elúszott.
2020. dec. 7. 12:53
 6/18 A kérdező kommentje:

Ezt tudom, utólag okos az ember persze hogy máshogy csinálnám.

Ezért is annyit akarok hogy a gyerekkel foglalkozzon de erre nem hajlandó:

Új családja van és boldog teljesen ki akarja zárni a múltat.

2020. dec. 7. 12:55
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Elmondanám ezt.így ahogy leírtad. Aztán csak rajta múlik. Ha nem akarja nem kényszeritheted
2020. dec. 7. 13:27
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Mondd el neki,azt hittem olyan tipus aki eleve leszrja a gyereket, de nem. Gyakorolj "bunbanatot" es kerd h kezdje ujra a gyerekevel a kapcsolatot, tamogatod ebben. Ha latni sem bir az elozmenyek miatt, megigered h minimalisra szoritod a kapcstartast, de ne a gyereket buntesse.
2020. dec. 7. 13:38
 9/18 anonim ***** válasza:
21%

Várj akkor a te bűnöd annyi, hogy nem akartál a barátnője lenni és szexelni vele? Mert ez nem ok arra, hogy teljesen hátrahagyja a gyerekét, de még arra se, hogy téged. Ez a saját gerinctelensége. Azt hittem zaklattad, ordibáltál vele, szidtad, verted, elhordtad mindennek, betegnek hazudtad a gyereket láthatásokon, nem engedted hogy foglalkozzon vele..

Amennyiben ez volt, úgy a te hibád, de akkor sem indokolja, hogy ne tudjon a gyerekről, ebben az esetben örlődnie és szenvednie és perelnie kellett volna, ha gerinces, hogy a gyerekével tudjon lenni!

Ha csak szakítani akartál és elhidegültél, abban nincs semmi átlagos dolog, normális emberek szakítás után is foglalkoznak a gyerekükkel!

Melyik volt?

2020. dec. 7. 13:56
 10/18 A kérdező kommentje:

nagyából igen, elötte nagyon jól ment minden de onnantól már nem és szépen lassan hagytam hogy tönkremenjen a kapcsolatunk. Amennyire ő küzdött én úgy álltam ellen mert egyszerüen nem kivántam senkit és semmit és ez őt az évek során tönkretette látványosan.

Az első időszakban amikor külön mentünk a gyerek közelébe sem akartam engedni de ez idővel enyhült viszont akkora már ő látványosan szétroppan belülről és fizikálisan is. Azért irom le mert nem fogom szépiteni a dolgokat egy dolog amit el akarok valahogy érni hogy a gyerekkel foglalkozzon és mivel erről én tehetek igy megteszek mindent amit csak tudok.

2020. dec. 7. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!