Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel érhetném el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érhetném el, hogy a férjem többet foglalkozzon velem és segítsen nekem?

Figyelt kérdés
Friss házasok vagyunk és úgy érzem, hogy egy gyereket nevelek a férjem személyében. Mosok, főzök, takarítok rá, sokszor szeretném, hogyha besegítene a házimunkába, de arra hivatkozva, hogy ezenkívül 4 órában dolgozom máshol, az én munkám könnyű, ezért kényelmesen elvégezhetem egyedül a többi házimunkát. Amit való igaz elvégezek, de ezenkívül utolsó éves egyetemista vagyok, vizsgákkal, beadandókkal tele és túlterhelve érzem magam. Ezenkívül hónapok óta egy tartalmas beszélgetésünk nem volt, nem szán rám minőségi időt. Mi ez? Ez a házasság?
2023. máj. 7. 19:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
Szinházat adott elő mikor megismerkedtetek. Közelébe nincs annak az embernek akinek mutatta magát. Ez a valós én je, ami most kezd felszínre törni. A gyerekkel csak beakarja biztosítani magát. Neked kell eldöntened, hogy "felveszed a kesztyüt" és valami változást produkálsz benne, és a házasságotokban, vagy kiszállsz.
2023. máj. 7. 20:22
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
A férjedhez hasonló férfiak így gondolkodnak a házzaságról, hogy a nő házi cseléd és prostituált, plusz ha gyerek is van, akkor nevelőnő. Ők úgy érzik, hogy ezzel, hogy elvett mindent megtett, ami tőle telhető, ez a férfi dolga és slussz-passz.
2023. máj. 7. 20:25
 13/25 anonim ***** válasza:
35%
Túl korai házasság,és a tapasztalatlansàg ide vezet...
2023. máj. 7. 20:26
 14/25 A kérdező kommentje:
Több mint 5 éve, hogy együtt vagyunk, nem nevezném korainak.
2023. máj. 7. 20:34
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Átvert, én sürgősen elválnék.
2023. máj. 7. 20:35
 16/25 anonim ***** válasza:
29%
Akkor rossz ember ismerő vagy hogy így benézted.....
2023. máj. 7. 20:37
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
#16: ez eléggé rosszhiszemű és áldozathibáztató hozzászólás volt, már megbocsáss. Egy egyetemista korú embertől szerintem ilyen szintű emberismeret, pláne, ha szándékos megtévesztés áldozata, nem számonkérhető. Ahhoz sokkal cinikusabb és gyanakvó hozzáállás szükséges, hogy ezt valaki kiszúrja.
2023. máj. 7. 20:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az a baj, hogy ha végzel a suliban és visszamész 8 órában dolgozni, akkor is ilyen lusta marad.
2023. máj. 7. 20:57
 19/25 anonim ***** válasza:
29%

Én keresnék egy 40es szeretőt akivel jó és támogat téged minden téren.

Pl én

2023. máj. 7. 21:16
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolja, a házasság után most már leengedhet, nem kell annyira tenni a szépet, meg a jó oldalát mutatni. De a természete valójában olyan amilyennek most mutatja. Sajnállak, de ennek így nem lesz jó vége.
2023. máj. 7. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!