Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érzékeltessem méginkább a párommal, hogy kicsit többet legyen távol a barátaival, foglalkozzon a hobbijaival, stb és ne egymás nyakára telepedjünk?
Az elmúlt hónapokban a páromnak nem volt munkája, anyagi problémát ez nem okozott kettőnknél, mert előtte, amíg volt, addig nagyon jól keresett és többhónapnyi félretett pénz összejött az addigi keresetéből, azonban csak augusztusban kezd, viszont már kezd sok lenni a vele együtt töltött idő.
Én otthonról dolgozom, ő anno bejárt, így legalább mindig volt az az egészséges távollét, ami egy kicsit az "én-időt" és az együtt eltöltött időt balanszba hozta, azonban így, hogy ez nincs már 3 hónapja, jól esne, ha végre ismét dolgozna, vagy legalább kicsit többet mozdulna ki, és nem mindent velem szeretne csinálni. Mármint - szó szerint mindent.
Szeretem a párom és nagyon örülök, hogy kicsit tud pihenni, de úgy érzem, jóval egészségesebb lenne a párkapcsolatunk, ha több időt és energiát fektetne abba, hogy ne a párkapcsolatunkból akarjon 110%-ot kihozni, hanem töltsön időt a barátaival is.
Mi lenne, ha nem érzékeltetni akarnád?
Mondd meg neki, hogy szeretlek, de már sok a non-stop együttlét, csináljunk külön programokat is, menj el a haverokkal néha, biztosan unatkozol már itthon.
2,ezzel szerintem nincs baj,
Beszélje meg vele.
Van akinek kell kis magány, nem mind egyformák vagyunk és nem mindenki bírja együtt 0-24 ben :)
Szerintem ne gondolkozz el a kettesen, a kommentje alapján problémái vannak az énközi határok betartásával.
Kérdező, szerintem a saját életed alakítsd, ne a párodét. Énidő kell a szobába bezárkózva? Szólj neki, hogy ez lesz. Más hobbit akarsz? Szólj neki, hogy ez lesz. Ha olyan helyre akar elcibálni, ahová nem akarsz menni, ne menj. Nyilván itt is be kell tartani az egészséges mértéket, nem teljesen elzárkózni, de a lényeg az, hogy neked a saját programod van jogod megszervezni, nem a párodnak. Szerintem ezen az úton elindulva kellene megoldást keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!