Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehet ha egy férfinek megszületik a babája nem változik meg, nincs nála az a varázs amit a baba okoz és nem foglalkozik vele és a párjával is kevesebbet meg többet megy el otthonról?
Aki a baba születésétől remél pozitív változást egy sz.r kapcsolatban, az világi idióta, ne is haragudj.
Egy eleve alkalmatlan férfinél lóf.sz ✨varázs✨ nincs ilyenkor, jelentős idiótának kell lenni ahhoz, hogy ettől várd a megváltást 🤦♀️
Elárulom
Mert az a férfi nem akart saját indíttatásból gyereket, csak belement, mert 1.a felesége nagyon akar/2.ez a társadalmi elvárás/3.kell a csok/stb.
Aki igazán vágyik egy gyerek felnevelésére az biztos hogy megváltozij
Barátnőméknél is úgy volt nem akart férje de belement és mikor megszületett azóta szinte nem teszi le a gyereket neki él, érte él
Nem tudom miért nem működik ez nálunk is miért vagyok én ilyen szerencsétlen, már szex sincs köztünk azóta
Azért van ez úgy nálatok, mert nincs két egyforma ember.
Nem tudod őt ezek szerint megfogni a kicsivel és nem is fogod tudni soha kb.
Ha régóta nincs intimitás nem csodálkoznék azon sem, hogy van szeretője és ha belészeret, vagy más nőbe, akkor el is fog hagyni gyerekestől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!