Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért lehet ha egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet ha egy férfinek megszületik a babája nem változik meg, nincs nála az a varázs amit a baba okoz és nem foglalkozik vele és a párjával is kevesebbet meg többet megy el otthonról?

Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 16:10
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Aki a baba születésétől remél pozitív változást egy sz.r kapcsolatban, az világi idióta, ne is haragudj.

Egy eleve alkalmatlan férfinél lóf.sz ✨varázs✨ nincs ilyenkor, jelentős idiótának kell lenni ahhoz, hogy ettől várd a megváltást 🤦‍♀️

2023. márc. 30. 16:15
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom

Mert az a férfi nem akart saját indíttatásból gyereket, csak belement, mert 1.a felesége nagyon akar/2.ez a társadalmi elvárás/3.kell a csok/stb.

Aki igazán vágyik egy gyerek felnevelésére az biztos hogy megváltozij

2023. márc. 30. 16:15
 3/33 anonim ***** válasza:
90%
Mert a baba semmilyen varázst nem okoz egy csomó apánál, pláne, ha nem ő akarta a gyereket, csak anya eldöntötte, hogy így akarja mEgVáLtOzTatNi. Szegény gyerek..
2023. márc. 30. 16:16
 4/33 A kérdező kommentje:

Barátnőméknél is úgy volt nem akart férje de belement és mikor megszületett azóta szinte nem teszi le a gyereket neki él, érte él

Nem tudom miért nem működik ez nálunk is miért vagyok én ilyen szerencsétlen, már szex sincs köztünk azóta

2023. márc. 30. 16:24
 5/33 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon remélem, hogy unatkozó troll vagy, aki a napi Ostoba Nő Vagyok Sz.r Helyzetben, Amit Magamnak Köszönhetek kérdésért felel momentán...
2023. márc. 30. 16:28
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért van ez úgy nálatok, mert nincs két egyforma ember.

Nem tudod őt ezek szerint megfogni a kicsivel és nem is fogod tudni soha kb.

Ha régóta nincs intimitás nem csodálkoznék azon sem, hogy van szeretője és ha belészeret, vagy más nőbe, akkor el is fog hagyni gyerekestől.

2023. márc. 30. 16:30
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ennyire hülye vagy, hogy azért, mert a barátnődnél (átmenetileg) ez van, azt hitted, hogy ez egy működő praktika, meg is érdemled, ne haragudj. A következő lépés az lesz, hogy megcsal és otthagy, kínlódhatsz egyedül a kierőszakolt gyerekeddel. Ezt nem szerencsétlenségnek hívják, hanem hülyeségnek.
2023. márc. 30. 16:30
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
4, barátnőd férje is azért nem akart mert mindig ment, magára hagyva a párját? Vagy ő csak pl. félt, hogy nem lenne jó apa? Nagyon nem mindegy, valaki miért nem akar gyereket. Az a baj, hogy az ilyenek általában a nőnek is hazudnak, már amikor megígérik a fűt-fát, akkor is tudják, hogy na tudod mikor...
2023. márc. 30. 16:35
 9/33 A kérdező kommentje:
Őt nem kellett a gyerekkel megfogni, nem volt ezzel a kapcsolattal semmi gond a baba születéséig, csak én már nagyon szerettem volna egy picit. Nem hiszem hogy van valakije, nem olyan ő hogy megcsalna
2023. márc. 30. 16:36
 10/33 anonim ***** válasza:
98%
Lehet mert a csaj minden figyelme csak a gyerekre irányul, és nem mindegyik férfi tudja ezt helyére tenni (ami lehet jogos is) kell egy fokú érettség hozzá.
2023. márc. 30. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!