Az minek szül második gyermeket, aki az elsővel sem foglalkozik?
Gondolom, mert kell.
Amúgy jó kérdés, kisgyermek nevelő vagyok, ez sokszor nekem is eszembe jut.
Van ahol mostbszületett a 3., de a középső gyereket vinné ügyeletbe is.
Ezt én sem értem.
Ha a gyerek
-gyeses anyuka mellett a bölcsiben van
-nagyszülők nevelik
-anyja állandóan üvölt, ideges, türelmetlen.
Ilyenkor miért merül fel valakiben, hogy szüljön még?
Óvónő vagyok és rengeteg ilyet látok :/ nem tudom mi értelme. Ezeket a gyerekeket igyekszem mindig egy kicsit jobban megszeretgetni az oviban, hogy legalább ott megkapja.
Gondolom még él az a "divat" hogy de egy testvér minimum kell....
6os te meg azt hazudod hogy szereted a gyerekeidet aztán passzlod le az oviban mert a cukipicibabaucika legkisebbnek kell anxucika,a nagyobb meg le van tojva. Te nem vagy b.szatlan mert valaki felcsinált, többször is mint kéne de ettől függeltenül szaranya vagy:-D
Gondolom te is a csok meg a babáváró miatt ellesz 3 gyereket az ovi meg a bölcsi meg neveli te meg otthon vakargatod a Rozalindát nézve míg apa megszakad a munkában, de te vagy a szent ANYA. :-D Enmeg meg pont az ilyen ellőgépek véleménye nem érdekel,akik mással neveltetik a gyereket ők meg csak potyogtatnak:-D
Lerágott csont, de a szférában dolgozva határozottan állítom, hogy java része a hitel miatt. Rengetegen úgy vették fel a CSOK-ot ami ugye 3 gyereket kíván - plusz a babavárót, aminek tök jók a feltételei, de azért ha az ember szintén nem vállal hármat csak a nyakában marad 20 évig - hogy még csak éppen az első gyereket várták, (vagy még azt se) ergo gőzük sem volt mivel jár egy gyerek, de előre aláírtak hármat.
Én mindig is egyet akartam, ismerem
magam, hogy annyihoz van türelmem/energiám és most, hogy a picivel vagyok itthon hálát is adok az égnek hogy nem rendített meg az elhatározásomban semmilyen fantasztikusnak tűnő pénzügyi lehetőség.
Barátnőmék is felvettek mindent amikor még csak az elsővel volt terhes, most várják a harmadikat, de látom, hogy már a kettőtől is falra mászik, plusz a második neki problémás is egészségügyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!