Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az minek szül második gyermeke...

Az minek szül második gyermeket, aki az elsővel sem foglalkozik?

Figyelt kérdés
Állandóan a mamával van a gyerek . Normális anyagi körülmények között élnek.

2022. júl. 20. 22:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%

Gondolom, mert kell.

Amúgy jó kérdés, kisgyermek nevelő vagyok, ez sokszor nekem is eszembe jut.

Van ahol mostbszületett a 3., de a középső gyereket vinné ügyeletbe is.

2022. júl. 20. 22:30
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

Ezt én sem értem.

Ha a gyerek

-gyeses anyuka mellett a bölcsiben van

-nagyszülők nevelik

-anyja állandóan üvölt, ideges, türelmetlen.

Ilyenkor miért merül fel valakiben, hogy szüljön még?

2022. júl. 20. 22:55
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

Óvónő vagyok és rengeteg ilyet látok :/ nem tudom mi értelme. Ezeket a gyerekeket igyekszem mindig egy kicsit jobban megszeretgetni az oviban, hogy legalább ott megkapja.

Gondolom még él az a "divat" hogy de egy testvér minimum kell....

2022. júl. 20. 23:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt gondolják, hogy, ha a nagy kap kistestvért, akkor azzal csökkenthetik az igényeit ilyen "Gondolj a testvéredre is! Ne légy önző!" mondatokkal, s mivel a nagy már ott van, így a kicsivel nekik úgyse kell foglalkozni, mert a nagytesó dolga szerintük, hogy segítsen ellátni, lefoglalni a kicsit.
2022. júl. 21. 00:37
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Szintén óvónő. Igen, bírom mikor a gyeses anyukák gyerekeivel van tele a nyári ügyelet, mondván, hogy hiányzik neki az ovi.. ( gondolom, nagyon szeretne "idegen" gyerekekkel és pedagógusokkal lenni egész nyáron :D )
2022. júl. 21. 01:15
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
Szomszédunkban 8 hónapos iker kisfiúk fizetős bölcsiben, anya otthon, de tervezik a következőt.
2022. júl. 21. 06:25
 7/17 anonim ***** válasza:
47%

6os te meg azt hazudod hogy szereted a gyerekeidet aztán passzlod le az oviban mert a cukipicibabaucika legkisebbnek kell anxucika,a nagyobb meg le van tojva. Te nem vagy b.szatlan mert valaki felcsinált, többször is mint kéne de ettől függeltenül szaranya vagy:-D

Gondolom te is a csok meg a babáváró miatt ellesz 3 gyereket az ovi meg a bölcsi meg neveli te meg otthon vakargatod a Rozalindát nézve míg apa megszakad a munkában, de te vagy a szent ANYA. :-D Enmeg meg pont az ilyen ellőgépek véleménye nem érdekel,akik mással neveltetik a gyereket ők meg csak potyogtatnak:-D

2022. júl. 21. 06:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Lerágott csont, de a szférában dolgozva határozottan állítom, hogy java része a hitel miatt. Rengetegen úgy vették fel a CSOK-ot ami ugye 3 gyereket kíván - plusz a babavárót, aminek tök jók a feltételei, de azért ha az ember szintén nem vállal hármat csak a nyakában marad 20 évig - hogy még csak éppen az első gyereket várták, (vagy még azt se) ergo gőzük sem volt mivel jár egy gyerek, de előre aláírtak hármat.

Én mindig is egyet akartam, ismerem

magam, hogy annyihoz van türelmem/energiám és most, hogy a picivel vagyok itthon hálát is adok az égnek hogy nem rendített meg az elhatározásomban semmilyen fantasztikusnak tűnő pénzügyi lehetőség.

Barátnőmék is felvettek mindent amikor még csak az elsővel volt terhes, most várják a harmadikat, de látom, hogy már a kettőtől is falra mászik, plusz a második neki problémás is egészségügyileg.

2022. júl. 21. 07:11
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
10, lehet ezt tagadni akárhogy, de én ahány három gyerekes családot ismerek, márpedig nálunk is kisbaba van, sokkal kapcsolatban vagyok, ott a harmadik mind az ilyen olyan támogatás miatt született. Kivétel nélkül.
2022. júl. 21. 07:22
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az még inkább hajmeresztő, amikor a pici babával nagymama van otthon, mert a szülőnek dolgozni kell, mert kell a pénz.
2022. júl. 21. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!