Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az minek szül második gyermeke...

Az minek szül második gyermeket, aki az elsővel sem foglalkozik?

Figyelt kérdés
Állandóan a mamával van a gyerek . Normális anyagi körülmények között élnek.

2022. júl. 20. 22:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De aki nem a pénz miatt vállal...nekik a második. A szülőkkel laknak, nagyon jó anyagi körülmények között. Két lány él a szülőkkel és mind kettőnek két gyereke van . Többgenerációs családi ház. És a mama szaladgál állandóan az unokák után, szinte mindig vele látom a gyerekeket.(Fiatalos ) Amikor néha elhozzák a gyerekeket a játszóra unott fejjel állnak fölötte, kb csak azt nem mondják ,h gyorsan játszál már azt menjünk! De facebookon villognak vele. Érdekes, igy mondjuk könnyen bevállalja, majd fut utána más.😐
2022. júl. 21. 07:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kell a tesó, vagy a csok, vagy mindkettő.
2022. júl. 21. 07:45
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

Nah az ilyen óvónőktől szülőktől mentaen az ég.

Oka van, hogy viszem mondjuk nyàron is.

Ezek között egyàltalán nem szerepel, hogy nem szeretnék foglalkozni vele/ velük.

De kicseszettül senkinek semmi köze hozzá, hogy fejlesztőben javasolták 2 évesen a magánbölcsit mondjuk.. plusz a gyerekem annak ellenére, hogy nincsen kifejezetten baja ( auti vagy sni vagy egyéb) nem nagyon szereti a rutin vàltozását.

Imádja az ovit.

Nyugodtabb is utàna.

Nekem könnyebb, amikor nem kell elindulni vele reggel, de amiatt, mert nins bejelentett állásom és nem fizetésért, de dolgozom a vállalkozásunkban, amitől mondjuk az oviban semmit nem tudnak, mert semmi közük hozzá.

3-adrészt online tárgyal a férjem és a gyerekek hangiskodása az irodába behallatszik, ott még nem tartunk, hogy külön èpületbe költözhessen.

Nahszóval tuti engem is “fikàznak” az oviban..de nem igazán érdekel vagyis picit igen sajnos.

Kérdésre:

Amúgy általánossàgban ezt én sem értettem.

Aki utál otthon lenni, utál játsóterezni.

Homokozni vagy minden baba-mama foglalkozást.

Vagy csak egyszerűen a gyerekekkel lenni azt miért vállal akár 3 gyereket is?

És nemcsak az anyára értem, hanem akkor is, ha az apa ilyen.

Mert nàlunk az ovi ellenére minden héten megyünk úgy is, hogy van saját játszótér.

Beülünk velük mászunk velük, a férjem szintén. Azon a héten amikor nem mennek oviba és nem nyaralunk táborba megyünk ( reggel megyünk du. Jövünk)

Minden szempontból egy közös igényeket maximálisn kielégítve próbáljuk èlni az életünket.

2022. júl. 21. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:

20 mér nem kell eltartani a gyereket vagy mivan? Attól h van felretett pénzem és közbe kapok ezt azt még kell a pénz h magamnak és a gyerekemnek is tudjak biztosítani egy életszinvonalat! Mondjuk Én egyedül vagyok vele.

Anyám meg szívesen vigyáz rá, sőt most 2 hétig nyaralnak.

Lányom 2 éves volt, amikor vissza mentem dolgozni, fél éves korától heti 2 napot anyámmal meg mamammal vol mer dolgoztam egész nap. Mégis foglalkozon vele és jó a kapcsolatunk.

2022. júl. 21. 12:04
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
Mellesleg az óvónők többségének az a baja h több a gyerek semmi más!
2022. júl. 21. 12:08
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
Azért vicces pont azok a szülők pampognak hogy az óvónők lusták, akik a saját gyerekükkel se foglalkoznak viszik ha kell ha nem. Szánalmasak. Persze mindig a gyerek akarja:-D
2022. júl. 21. 18:08
 17/17 anonim ***** válasza:
26%
16 kinek nem inge...
2022. júl. 21. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!