6-10 évesek szülei, akiknek valamilyen színjátszókörbe jár a gyermekük, vagy színészkedéssel foglalkozik... milyen személyiségű a gyermeked? Miért iratkoztatok be, és mi változott azóta?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én ősszel szeretném a helyi színjátszóba íratni az akkor már 7 éves kisfiamat. Szerintem jót fog neki tenni. Mindig a bátyaihoz hasonlítja magát. Ő is nagyon élénk, nyitott, kifejező, mindig mindent eljátszik, az a fajta, akire azt szokták mondani, hogy "nagy színész vagy te". Viszont vannak dühkitörései, amiket nehezen kezel, és tudom, hogy itt meg kelleni fog az önkontroll és fegyelmezettség. De nekünk ajánlották, hogy a színjátszó erre is jó lesz, és sok hasonló "más" kisgyermek van ott, akiket ennek megfelelően játékosan tanítanak, foglalkoztatnak.
Azért érdekelt, hogy mások színészkedő gyermekei milyen mentalitásúak vagy személyiségűek, és hogy az egész bejött-e végül - szóval hogy mindez jó hatással volt-e a gyermekre.
köszi még egyszer, várom még a válaszokat! :)
Nem értem 2-est miért kellett lepontozni.
Nálunk is van a nagycsaládban 3 gyerek is, akik színészek, reklámszereplők.
Nem tudom, szerintem hasznos választ adott, én felpontoztam.
Lehet, hogy irigységből pontozták le. Az emberek nem mindig látják a siker mögött a belefektetett munkát - azt bezzeg nem irigyeli senki.
Neked is köszönöm, 4-es!
Írsz a rokon gyerekekről, hogy ők milyenek, és hasznos-e számukra ez a tevékenység?
Hasonló adottságú,11 éves fiamnak keresek Budapesten színjátszókört. Tudnátok ajánlani jó hangulatú,befogadó közeget?
Köszi😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!