Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért lehet ha egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet ha egy férfinek megszületik a babája nem változik meg, nincs nála az a varázs amit a baba okoz és nem foglalkozik vele és a párjával is kevesebbet meg többet megy el otthonról?

Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 16:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

9#

Azt sem gondoltad volna, hogy magasról tesz rád és a picire is, ugye? Attól, hogy nem hiszed el, nem gondolsz rá, hogy van valakije attól még lehet neki most, vagy a jövőben bármikor.

2023. márc. 30. 16:48
 12/33 A kérdező kommentje:
Hát figyelj azért nem hiszem mert nem egy társasági ember baráta sincs mikor megismert is majdnem én szedtem fel őt, nem is értem hova jár el meg minek ha szülés előtt meg mindig itthol volt velem.
2023. márc. 30. 16:51
 13/33 anonim ***** válasza:
91%

Valamiert a férfiak java része mg embert se lát egy gyerekben, csak azt, hogy sír etetni kell es pelenkát cserélni.

Egy emésztőrendszert látnak csak benne meg ami viszi a pénzt.

2023. márc. 30. 16:52
 14/33 anonim ***** válasza:
54%
Azt megkérdezhetem, csak mert pont ma beszélgettem erről valakivel, és egyikünknek sincs gyereke: miért éri meg egy létező embert, egy szerető kapcsolatot feladni egy babáért, akivel állandóan foglalkozni kell, lutri, hogy milyen lesz a személyisége, és 18 év múlva lelép?
2023. márc. 30. 19:03
 15/33 anonim ***** válasza:
97%
Egy baba normal esetben két ember szerelméből van es keztejükből egy élet. Nem magának szüli az ember hogy nem léphet le vagy őket kéne szolgálnia.
2023. márc. 30. 19:06
 16/33 anonim ***** válasza:

12#

Latod, ismét olyasmit írsz, ami lehet. Te szedted fel, szerinted más nem fogja ha tetszik neki, vagy a párod nem noveszt golyókat? Akármi lehet.

És mindezt, ezt a szeretői opciót nem azért írtam, mert rosszindulatú dög vagyok, hanem azért, hogy ne légy naív,légy résen, hogyha netán oda kerül sor, hogy hűtlenkedik, akkor ne legyen olyan nagy az a pofon.

Helyre lehet hozni HA nem kefél félre egyébként talán a kapcsolatot, DE mindkettőtöknek akarni kell. Helyedben leültetném és megkérdezném mi a fészkes francos baja van.

Mert hiába te vagy az anya, ő ugyanúgy megcsinálta a picit, mint te és AZ A KISBABA EGYÁLTALÁN NEM TEHET RÓLA, hogy az apja egy g_ciláda, aki még élni, menekülni akar.

Te vagy az "asszony" akkor viselkedj is felnőtt határozott ember módjára és ha nem tetszik neki valami, vagy az egész szituáció, akkor hagyd el. Fizesse a gyerektartást, te meg menj haza a szülőkhöz, mert a picinek árt, hogy te feszült, szomorú vagy nagyon, érzékeli, hogy gond van & Ő A LEGFONTOSABB! Nem a mihaszna kisfiú párod.

2023. márc. 30. 19:27
 17/33 anonim ***** válasza:
70%
Nem is értem hová jàr el meg minek,na ezt mâr most benézted.szerinted hová? Naivka és miért nem kíván téged? Dereng? Mert mâst dug, ezért te ostoba,a gyereket meg nem is akarta....
2023. márc. 30. 20:24
 18/33 anonim ***** válasza:
14%
#14 Írj ki róla saját kérdést, szerintem ne egy másik alatt tárgyaljuk ezt meg.
2023. márc. 30. 20:42
 19/33 anonim ***** válasza:
47%
18, nem tőled kérdezte, a kérdezőtől, aki meg nem válaszol.
2023. márc. 30. 21:48
 20/33 anonim ***** válasza:
76%

Exemnek lett gyereke egy csajjal. A gyereket imádja, él hal érte. A nőért már rég nincs oda. Mikor a gyerek megszületett, nekem irogatott, pár év múlva társkeresőzött ezerrel, mégis együtt vannak még. Hogy miért, az rejtély, valószínű a gyerek, meg közös ház köti össze őket. Aztán otthon ki tudja, hogy ölik egymást. Ahogy ismerem, inkább szenved, de marad a nővel a gyerek miatt. De a legtöbb férfinem ilyen, lelkiismeretfurdalás nélkül lelép a legkisebb nehézség esetén.

Amúgy azért ilyenek, mert legtöbbje a farkával gondolkozik és úgy él, mint kutyák az árokparton. Legyen kit meghágni, legyen hol enni, a többi nem számit.

2023. ápr. 4. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!