Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exeivel többet foglalkozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exeivel többet foglalkozott mint velem. Őket jobban szerette?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves nő vagyok, a párom 28 éves. 2,5 éve vagyunk együtt, előtte 1,5 évig csak ismerősök/barátok voltunk.

A kapcsolatunk elég lapos. Soha nincs egy közös program se. A kapcsolat elején voltunk vacsorázni és azóta semmi. Beszéltem már vele erről, de csak az igérgetés ment hogy majd néz valami programot, meg ide megyünk oda megyünk. Nem vágyom wellnessre meg puccos szállodákra. Nekem elég lenne ha csak elmennénk sétálni, moziba, túrázni. A haverjával jár mindenhova(vásárolni, sétálgatni, kocsikázni, reggelente beülnek a közeli kávézóba). Ha szabadnapja van és együtt lehetnénk akkor is nála van egész nap és kb úgy ér haza mint mikor dolgozik. Munka után is (este 11-ig dolgozik) rögtön hozzá megy és mire hazaér 1-2 óra van, utána ülünk le beszélgetni hogy kinek milyen volt a napja.

DE az exeivel nem csinált ilyeneket. 2 barátnője volt előttem, mindkét kapcsolat 2-3 évig tartott. Őket minden héten többször is elvitte valamilyen közös programra. Kirándulás, wellness, strand, mozi,szállodákba jártak, kocsikázni, bulizni, vásárolni, nyaralni stb. Ők kaptak romantikus ajándékokat/meglepetéseket pl rózsaszirommal + gyertyával feldíszített szoba/fürdőszoba. Én meg arra nem tudom rávenni hogy eljöjjön velem kutyát sétáltatni.

Igaz az előző barátnői sokkal szebbek voltak nálam. Az egyik megnyert 2 szépségversenyt is(Egy városit meg egy egyetemit). A másik volt barátnője is nagyon nagyon szép.

Én olyan átlagosnak gondolom magam. Úgy jöttünk össze hogy kedveltük egymás társaságát, mindig órákat beszélgettünk kb úgy mindenről. De ez még a mai napig így van( már ha itthon van). Azt mondta hogy az előző barátnőivel nem beszélgetett ilyen jókat, sőt hamar meg is unta a társaságukat. Nem szoktunk veszekedni se szinte soha, én extrém nyugodt és türelmes vagyok. De akkor meg nem értem hogy miért nem akar velem közös programot? Miért nem igényli ezt? Miért nem tesz azért hogy jól érezzem magam, amikor sokszor beszéltünk már erről? Őket jobban szerethette mint engem?

Nagyon szomorú vagyok és azon gondolkodom hogy szakítok. Unalmas így az élet + az önbizalmamnak sem tesz jót.

Előre is köszönöm szépen a segítséget/véleményeket!

2020. márc. 18. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Lerombolja az önbizalmad. Amire neki szüksége van belőled azt maradéktalanul megkapja. Ő semmit nem tesz a kapcsolatba, nem kell megdolgozni érted. Én szakítanék és keresnèk olyat aki megbecsül és értékel.
2020. márc. 18. 20:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Veletek történt már hasonló? Volt olyan hogy a párotok nem törődött annyit veletek mint az exeivel?

Jó lenne olvasni hasonló eseteket hogy tudjam nem vagyok egyedul. :(

2020. márc. 18. 20:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm a válaszát! Aki ír annak megy a zöld kéz.
2020. márc. 18. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Amég együtt voltunk csak egy ki*aszott próba voltam neki, hátha majd többet érez irántam a semminél. Persze ezt elfelejtette velem közölni. Én meg kis naív beleéltem magam mindenbe, terveim voltam (azt hittem terveink vannak), komolyan akar engem, bevont a családjába stb. Aztán a pofámba vágta, hogy amúgy soha nem is érzett semmit irántam, mert én nem mozdítottam meg benne semmit sem, nem úgy mint a másik két előző csaja. A családjának is azért mutatott be meg minden, mert hátha majd elkezd érezni irántam. És ezt apuci, anyuci is tudta szóval jól át*aszott mindenki engem. Ja és a hab a tortán, hogy végig tartotta velük a kapcsolatot (volt k*vák), találkozott és beszélgetett velük, hátha összejönnek, akár egyik akár másik. Én meg hülyének voltam nézve. Persze amég együtt voltunk mindig megleptem, szülinapjára is, karácsonyra is. Tőle fordítva mit kaptam?! A l*aszt azt. Arra se volt képes, hogy dobjon egy boldog szülinapot üzenetet. De amikor együtt voltunk a volt k*váit mindig köszöntgette minden alkalomból... igazán megbecsülve éreztem magam... soha többet.

Egy jó tanács, soha soha de soha ne engedd eljutni a dolgokat olyan szintre, hogy úgy érezd még te vagy a szerencsés, ha f*fej törődik veled. Te legyél saját magadnak az első, ő meg hagy teperjen csak és bizonyítsa, ha kellesz neki. Addig egy ujjadat se mozdítsd egyikért se. Nem érdemlik meg. Mondanám, hogy tisztelet a kivételnek, de sajnos nincs ilyen. :/

2020. márc. 18. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem meg a státusz kellett neki.

Hogy férj, családos ember legyen. A családjában ez eléggé fontos volt, plusz benne volt egy erős versengés a bátyjával szemben.

Én meg kellőképpen tapasztalatlan és naiv voltam ahhoz, hogy mindezt ne vegyem észre.

A kapcsolatunk elején hetente-kéthetente programoztunk, sokszor meglepett vacsival, iszonyú szerelmes voltam.

A gondok igazából az első gyerek után kezdődtek. Először azt hittem csak a mókuskerék darál minket, én is dolgoztam, plusz a háztartás, házkörüli dolgok.

Majdnem váltunk, de végül megegyeztünk abban, hogy rövidebb munkaidejű állást keresek, nagyon igyekszünk rendbetenni a dolgokat.

Édes volt, míg "véletlenül, gumi mellett" terhes nem lettem. Az új meló ugrott, anyagilag kiszolgáltatott lettem, és abban a pillanatban lettünk a gyerekekkel együtt pofonkakkantva.

Másfél éves volt a pici, amikor kivágtam.

Két éve nem tart a gyerekekkel kapcsolatot (közben volt másfél évnyi havi egyszeri tali, amit alaposan dokumentált facebookon).

Megvan az új nej, aki két hónap után lett terhes. A gyerekek sosem találkoztak.

2020. márc. 19. 00:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég nehezen is tudná megunni a társaságod mivel kb. a leírásod alapján annyit vagytok együtt , mint egy testvérpár szokott...lehet tudatalatt fordult az agya, hogy miket csinált az előzőkkel és úgyis szétmentek, te meg sajnos beleestél abba a"tesztbe" hogy mivan ha ellenkezőjét csinálja.

Nem vagy egyedül.

2020. márc. 19. 05:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Az előző barátnőiért tényleg mindent megtett de megcsalták. Most össze vesztünk, kiabált hogy nem fog itthon ülni és unatkozni és hogy arra megy amerre szeretne. Megilletett pár csúnya szóval is pl hogy "aranyásó" vagyok mert felhoztam hogy mi is csinálhatnánk néha valamit együtt. Hiába próbáltam elmagyarázni neki hogy mit szeretnék, mindig belém folytotta a szót hogy nem kell magyarázkodni. Aztán elment. Nem értem miért kapom ezt. Pedig annyira szerettem volna hogy működjön ez köztünk.
2020. márc. 19. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Fèrfikènt volt ilyen. Mindent beletettem a kapcsolatba. Ő pedig csak akkor ha valamire szüksège volt, valamit el akart érni nàlam. Egy pàr hónapig tűrtem, aztàn mondtam neki hogy inkàbb töltöm az időmet olyan emberrel aki szeret.

Ekkor pezdett kapàlózni bizonygatni hogy szeret, jött a sírás a hiszti, az agresszív viselkedés. De ekkor màr késő volt mert eldöntöttem.

Javaslom hogy te se pazarold az időd és energiàd olyan emberre aki nem szeret. Mert az tény hogy nem szeret, csak vagy neki mint egy hasznylati tàrgy akit előkap a fiókból ha èpp kell neki majd miutàn hasznylt visszatesz.

Eljön az a pont amikor jobb egyedül mint egy ilyem társsal

2020. márc. 19. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!