Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki az aki szerette a Trónok...

Szandi2013 kérdése:

Ki az aki szerette a Trónok harcából Joffrey-t és miért, valamint van aki elismeri hogy csak azért ilyen pszicho mert az apja nem foglalkozott vele meg mert vérfertőzésből született?

Figyelt kérdés

2017. aug. 27. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni, hogy miért volt olyan, amilyen, mivel ő nem volt POV karakter a könyvben.

De valószínűleg közrejátszhatott, hogy vérfertőzésből született és hogy nem foglalkoztak vele, mint ahogy mondtad is, és persze, hogy a "király fia" volt, ezért szinte azt tehetett, amit akart.

2017. aug. 27. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Én szerettem mert lehetett utálni, érdekes karakter volt. A kedvenc GoT karakterem Ramsay Bolton, a 6. évadban az egyetlen érdekes karakternek tartottam.
2017. aug. 27. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az volt a baj, hogy túlságosan szerették. Cersei kényeztette el, ő volt a kedvence, bármit megtehetett. Tommen és Mircella is vérfertőző kapcsolatban született, az apjuk ugyanannyit foglalkozott velük, de nem volt jelen az a majom szeretet, amitől elkényeztetettek lehetnének. Sőt igazából Joffrey haláláig nem is kerültek előtérbe semmilyen szinten.
2017. aug. 27. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
11%

Westeroson nem igazán van olyan kapcsolat, ami ne lenne vérfertőző, mert visszamenőleg szinte mindenki rokona mindenkinek, még a kisebb házakban is. Szóval nem hiszem, hogy ez lenne az oka.

Joffrey szimplán csak pszicho.

2017. aug. 27. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel te is vérfertőzésből születtél, utolsó :D

Amúgy nagy különbség van a között, hogy pl. a szüleid testvérek vagy egy-egy dédszülőd testvérek.

2017. aug. 27. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!