Mi a véleményetek a Bates Motel: Pszicho a kezdetektől sorozatról?
Figyelt kérdés
Én most végignéztem az 1.évadot,és olyan rosszul lettem,hogy majdnem hánytam. A rendezőnek valami elmebaja lehet. Ti végigbírtátok nézni?2017. aug. 23. 20:54
2/4 anonim válasza:
Nagyon jó sorozat, az egyik kedvencem. :)
3/4 anonim válasza:
Én is imádom, szerintem zseniális.
Kedves kérdező! Ha nem bírod az ilyen témát, akkor egyszerűen ne nézd :)
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg már el tudtad dönteni, hogy folytasd-e a sorozatot, vagy sem, de esetleg ha valaki olvassa ezt a topicot, hátha tudok érdemleges válasszal szolgálni. Szóval, nekem életem szerelme ez a sorozat, háromszor láttam, mind a háromszor másképp értelmeztem, felfedeztem benne új dolgokat, nagyon le tud kötni és érdekes, Freddie Highmore a kedvenc színészem lett, fergeteges, Vera Farmiga is óriásit alakít ugyanúgy, ahogy a többi mellékszereplő is. Csak akkor ne kezdjen bele valaki, ha nagyon érzékeny a vérre, de pár véres jeleneten kívül ocsmány dolgok nem igen fedezhetőek fel a sorozatban. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!