Magyar szinkronos krimi, thriller, pszicho-thriller, esetleg pszicho-horror filmet tudnátok nekem mondani?
Figyelt kérdés
Idén már 100+ ilyen filmet megnéztünk, tehát valami kevésbé ismertet tudnátok mondani, főleg pszicho-thriller vagy thriller ami minket érdekelne. Időben kb. a Taxisofőr és a Magánbeszélgetéssel bezárólag, azaz a 70-es évek közepéig visszamenőleg bármi jöhet, új is, feldolgozás is, mindegy csak minél izgalmasabb és kiszámíthatatlanabb legyen. Ami nektek nem tetszett olyat is írjatok ha ezekbe a kategóriákba tartozik.2017. ápr. 7. 20:35
1/5 anonim válasza:
Godsend - A teremtés klinikája
Elrabolt élet
Hívatlan vendég
Megszállottak
Megszállottak háza
A kéz, amely a bölcsőt ringatja
Egyenesen át
Megtört város
A szellemváros rejtélye
Ne nézz vissza! (2009)
D-Tox
Éjjeliőr a hullaházban
1408
Paranormal Activity 1-6
Transz-Szibéria
Amityville Horror - A rettegés háza
Stephen King: Ragyogás
Amnézia
A Stonehearst Elmegyógyintézet
Frequency (2000)
A harag 1,2 (japán átok)
2/5 anonim válasza:
Ja, egyet véletlenül kihagytam: Halálos átverés
3/5 A kérdező kommentje:
Megszállottak háza
Megtört város
A szellemváros rejtélye
D-Tox
Transz-Szibéria
Frequency (2000)
A harag 1,2 (japán átok)
Halálos átverés
Ezek újak! Ezeket még nem láttuk!
Köszi!!! :)
2017. ápr. 7. 22:32
4/5 anonim válasza:
A titkok kulcsa.
Jákob lajtorjája.
Agyrém.
A halott túlélő.
5/5 A kérdező kommentje:
Jákob lajtorjája az baromi jó, hasonló mint a 109 utas az nagyon tetszett, a többit még nem láttam. Köszi!! :)
2017. ápr. 8. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!