Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt, hogy a párod jobban szerette a hobbiját?
Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy lehet ezt a helyzetet kezelni. Elhagynád ezért a párod?2018. nov. 21. 12:38
2/12 anonim válasza:
Nem mind1 hogy az a hobbi egy sport vagy egy videó játék függőség , mivel az előbbinél hamar át lehet lépni egy határt és ott ragadni.
3/12 A kérdező kommentje:
Imádja a kocsikat, azt szerelni, autós találkozókra menni. Volt, hogy emiatt kevesebbet találkoztunk, de olyan is előfordult már, hogy amikor találkoztunk belemerült az autójába.
2018. nov. 21. 12:49
4/12 A kérdező kommentje:
Múltkor mondta nekem, hogy hétvégenként azért nem tud sokszor a kocsival foglalkozni, mert velem van. Nem vádaskodva mondta, tök nyugisan, de azóta elgondolkodtam, hogy mi is neki a fontosabb.
2018. nov. 21. 12:51
5/12 anonim válasza:
valószínű elég unalmasnak tart téged, a kocsikat meg elég izgalmasnak. neked is kéne valami hobbit keresned. vagy másik pasit aki többet foglalkozik veled.
6/12 A kérdező kommentje:
Volt már valaki olyan helyzetben mint én?
Szerintem amúgy lényegtelen mi az a hobbi, tőlem sport is lehetne, ha amiatt kevesebbet tudnánk találkozni, ugyanúgy rosszul esne.
Szóval aki hasonló helyzetben volt, mit tett?
2018. nov. 21. 12:56
7/12 anonim válasza:
Igen elhagynám, ne a hobbi legyen az első.
8/12 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem, amikor egy nőnek a barátai a fontosabbak.
9/12 anonim válasza:
Igazából ez egyénfüggő.
Ha neked fontos az hogy Te legyél a figyelme központjában és állandóan veled foglalkozzon, akkor egyértelműen nem illetek össze.
Van olyan is, aki kifejezetten örül annak, hogy a párja nem lóg állandóan rajta és elfoglalja magát néha.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy szerintem te azt várod hogy egymáson lógjatok éjjel-nappal, csak hogy különbözőek vagyunk, van akinek ez a gond, valakinek éppen ez lenne szimpatikus.
10/12 anonim válasza:
Add kölcsön egy autó mániás nőnek . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!