Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy nő unalmas egy férfinak ha egyszer régen szerette?
Ugyanattól amitől egy férfi egy nőnek.
De mivel nőként nem tudod megválaszolni, hogy miért unnak bele a nők a férfiakba, így nem várhatod el, hogy férfiként mi meg tudjuk mondani az okát a fordítottjának.
Sosem értettem, hogy lehet egy élő személyt megunni? Megunod a falon lógó képet, mert évek óta ott áll és mert Tárgy.
Egy személyt, aki csinál is valamit nem lehet tárgyhoz hasonlítani és csak úgy megunni.
Egy monoton kapcsolatban is, megunhatod magát a helyzetet, hogy nem történik semmi, vagy mindig csak ugyanaz,de nem magát az embert unod.
Ez jó kérdés!
Mármint, hogy az emberek, mert nekem pl nő jött ezzel a beleuntam dumával, szóval ez nem férfi dolog.
És azért nem javítják meg, mert az mindkét féltől sok időt, energiát, odafigyelést igényel, könnyebb partintani egy másikat (jellemzően legalább a jelölt már meg is van), aztán persze csodálkozni azzal is, hogy 0 belerakott energia mellett gyorsan megunja azt is.
Amúgy a legtöbbször a megunás is ezért jön elő.
Rengeteg ember egyedül is unatkozik, nem tud mit kezdeni magával, az életével, így a párjától remél mindent 100%-ban, ő adja meg a boldogságot, az izgalmat, a szórakozást.
Mivel ez így ritkán (soha) működik, így dobja a part, és keresi az újabbat és újabbat, akiktől persze szintén nem kapja meg.
Pedig 75%-ban önmaga felelős azért, hogy boldog, izgalmas, teljes élete legyen, a párja csak a 25%-ot tudja hozzátenni, és haő nem teremti meg önmagának a 75-öt, akkor a párja minden erőfeszítése mellett is boldogtalan lesz azzal a 25 százaléknyival, amit kapott.
De egy másik ember, akit kívánsz, illetve szeretsz benne valamit (mert hát nyilván volt oka h összejöttetek) hogy lehet megunni, ez nekem annyira felfoghatatlan.
Igen, az unalmas céltalan életűek megunnak valakit, de azért idő közben kiderülhetnek olyan tulajdonságok is a másikról amik nem tetszenek és ezt "unja meg" a férfi.
Mondom, nem csak a férfiak megunósak!
Sőt, én többször látom nőkben ezt a gyere és szórakoztass, old meg az életem, vagy belédunok mentalitást.
Azért van a megunás, mert az ember természetszerűleg kíváncsi az újra. És ami megszokottá válik, az már nem ad sosem újdonságérzetet.
Ugyanakkor, ne szomorkodj, kedves kérdező, mert van az az érzés, amikor már tudod, hogy nem kell más. Hiába már megszokott a dolog, de nem kell más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!