Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen egy férfinak könnyebb volt ismerkedni interneten?
Félek a nőktől, sajnos eléggé gátlásos vagyok.
Általában inkább mindig engem szedtek fel. Ezért volt egy katona és egy rendőr barátnőm eddig
A netet egyre többen használják, így egyre több a szemét... rengetegszer hallani a netes ismerkedés problémáiról és természetes,hogy a nők jó része tart a dologtól.
Én nem nagyon szeretem ezt a formáját az ismerkedésnek pontosan a rossz tapasztalatok miatt... ez az egyik oka annak,hogy még itt sem írok ki nevet..
5-6 évvel ez előtt neten ismerkedni? Hány éves vagy bogaram?! Akkoriban örültél, ha az e-mail-jeidet meg tudtad nézni 20 perc felcsatlakozás után... XD
A zinternetezés' meg a mostanihoz képest egy örökkévalóságig tartott. Nem ám kattintol oszt' szempillanás alatt ott van az új oldal... Frászt. Kattintol, oszt' kimész megiszol egy kv-t elszívsz egy cigit, rosszabb esetben belefért egy kaksi is, s mire vissza értél addigra talán betöltött az oldal... Így hogy lett volna könnyebb ismerkedni neten? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!