Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lesz egy nő unalmas egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy nő unalmas egy férfinak ha egyszer régen szerette?

Figyelt kérdés
A barátomnak előttem volt sok barátnője. Nekem csak egy barátom előtte. És már kérdeztem h miért volt jó mindig mással, annyit mondott mindig újdonság volt... és csak úgy poénból rákérdeztem h akkor engem még nem untál meg? Azt mondta h én mindig új vagyok neki, és már elege volt amúgy is a kur.vákból... de akkor most nekem ez kicsit olyan h nem konkrétan az én személyem a lényeg, hanem szimplán kiélte már magát és engem megfelelőnek gondol hosszútávra. Elég gyakorlatias ember, nem az akit elragadnak az érzelmei. De azért mélyen nagyon érzelmes. Mindig kiáll mellettem és a kapcsolatunk mellett. Viszont a családomban kb minden férfi csalja/csalta a feleségét én meg már végképp össze vagyok zavarodva h rám is ez vár egyszer? Én nagyon szeretem a barátom és ő is engem. Nem csak azzal a múló szerelemmel, hanem ami már mély ragaszkodás. Ettől függetlenül én nem szeretném azt se ha a szenvedély végetérne. Amúgy már feleségül kért és gyereket is szeretne, pedig csak huszonéves, szóval szavam nem lehet, de szeretném.megelőzni a gondokat. Hogy látjátok ti ezt? Csak engem keserít el.a sok negatív példa? Férfiak ti miért untok rá egy nőre??

2018. aug. 5. 00:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ő is épp ezt mondta. Mármint a barátom. Hogy neki nem kell másik nő és nem is tud úgy gondolni másokra mert olyan távoliak.

Az egész kulcsa az lehet h az emberek rosszul választanak párt, ami ma érték holnap már nem az. Nincs egy stabil ítéletük, ez értékes szerintem és benne megvan, akkor vele leszek.

2018. aug. 8. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!