Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék potenciacsökkent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék potenciacsökkentőt szerezni a páromnak?

Figyelt kérdés

Szükség lenne valami ilyesmire, mivel már alig bírom elviselni a fájdalmat szex közben, egyszerűen túl nagy neki.

Nem tudom mivel lehetne a méretét csökkenteni. Ha van valami ilyesmi, azt honnan tudnék szerezni? Sürgős! Válaszokat előre is köszönöm!

2023. júl. 28. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Hat te nem vagy normális ne haragudj...
2023. júl. 29. 00:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

🤨🤔 Hmmm...

Oké. Tehát, ha jól értem, te azt szeretnéd, hogy ha "potenciacsökkentőt" ajánlunk, akkor a párod pénisze összemegy ennek hatására, és zökkenőmentesen csusszanhat tovább a mennyországban.

2 megjegyzés

1. Nincs potenciacsökkentő "tabletta", vannak egyéb módszerek, nem gyógyszer jellegűek

2. Ha lenne is "potenciacsökkentő tabletta", attól a pénisze ugyanakkora maradna.

Hmmm...

2023. júl. 29. 00:35
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

"Nem tudom mivel lehetne a méretét csökkenteni"

Kessel.

"honnan tudnék szerezni?"

Nincs a fiokban?

39F incel

2023. júl. 29. 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Én csak azon csodálkozom hogy egyes emberek képesek úgy élni mint egy medúza. Agy nélkül. Milyen szép kapcsolat lehet már ez. 😂
2023. júl. 29. 06:34
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Nincs olyan, hogy túl nagy pénisz. Túl kevés előjáték vagy béna önző férfi van. Menjetek el egy szakemberhez, nem normális, hogy úgy is szexeltek, hogy neked fáj. Bár lehet előbb érdemes felkeresni egy nőgyógyászt, lehet van valami cisztád van ilyesmi.
2023. júl. 29. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

De létezik, hogy a nőnek túl nagy a pénisz!!!

Szakíts kérdező!

2023. júl. 29. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szólj egy barátnődnek, vagy a szomszéd asszonynak.
2023. júl. 29. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Zalatnay Cini vagyok, küldd hozzám a fiúdat!
2023. júl. 29. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!