Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni azzal, hogy nem nem tudunk egyről a kettőre jutni a felujítással?
Férjemmel végre 4 éve sikerült megvennünk a saját ingatlanunk. Jócskán túlléptük akkor a keretet, de egy tágasabb, jobb állapotú 35 éves házat sikerült venni mint amire számítottunk. Így viszont felújításra, új bútorokra nem maradt semmi keret. Gyakorlatilag egy festés/takarítás után beköltöztünk.
Maradtak a 35 éves már akkor is ódivatúnak számító kopott vékony, irritáló anyagú szürke padlószőnyegek itt-ott ismeretlen eredetű foltokkal tarkítva (beton van alatta, így nem szedtük fel).
Régi konyhabútor, amin már lógnak az ajtók, be sem lehet csukni. A régi fürdő valami förtelmes szürke akkor divatos műanyag szerű mosdóval, káddal, ami megkopott, iszonyat csúnya és lehangoló. A bútorokból is van amit megtartottunk+ hoztuk a sajátunkat a kicsi albérletből. Nem passzol semmi semmivel, szedett-vedett az egész. Nem is szeretek ide hívni senkit és nagyon rosszul érzem magam a bőrömben itt.
Közben egyenesbe jöttünk. Van pár milliónk, amiből futná fürdőre, konyhára, laminált parkettára, pár normális bútorra, de a férjem semminek nem akar nekilátni. Szerinte nem olyan gáz (de, NAGYON az így 2023-ban) , ne költsünk most ilyenekre, mások hogy örülnének, akiknek nincs hol lakniuk meg az összes ilyen klisét hozza fel mindig.
Vagy a "majd jövőre", csak hogy 4 éve mindig majd jövőre csinálunk valamit és nincs belőle semmi.
Én már kivagyok ettől és nem tudok közös nevezőre jutni.
Közös kasszán vagyunk, de többet keresek, tehát az sincs, hogy minimálbért keresek és az ő kontójára akarok itt szervezkedni vagy ilyesmi. Valaki volt hasonló helyzetben? Hogy oldotta meg?
Én magam ragadtam meg a glettelővasat, az ecsetet, a maltert nekiálltam keverni.
"Ezt hogy kell bekapcsolni? Mit kell még hozzá kevernem? Ezt nem érem el. Segítesz arréb tenni? Nehéz..."
Egy idő után megunta, hogy mindent úgyis helyettem csinál, és megcsinálta inkább ő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!