Adott egy ingatlan falu helyen a mostani árakhoz képest nem nagy pénzér. Mit lehetne ezzel a tetővel kezdeni? Képet mellékelek.
Nincs több képem sajnos, tető van de plafon/padlástér nincs.
Mennyiből lehetne ezt helyre hozni ?
Nincs plafon? A lakásból a cserepeket látod? Akkor felejtős. Ez más a XX. század elején sem volt elfogadott építési mód. Nem fogod tudni kifűteni. A meleg felszáll és a cserepek között távozik.
Ha a cserepek hiányosak, akkor a parketta vagy hajópadló is cserés. Egy nagyon alapos felmérés nélkül legfeljebb telekár vagy telekár- bontási költségek amit meg mernék kockáztatni.
Én nem értem az egészet!
A kép szerint te nem bekukucskáltál, hanem kikukucskáltál valahonnan.
Legalábbis feltételezem, hogy nem a szobában nőttek a bokrok.
A látvány szerint ez egy réges-régen félbehagyott építkezés, (még csak szerkezetkész állapotban sem) amit nehezít még a beltérben burjánzó természet, az évek óta szétfagyott vakolatlan falak...
Nem tudom, hogy te ebben miért látsz fantáziát, de nekem speciel ingyen nem kellene. Akárhol van.
Ha nagyon jó helyen van, akkor ahogy a 4-es is írta, telekár -bontási költségek/elszállítás áron ha megkapod, akkor kezdj csak el gondolkozni rajta!
Akkor megnézed, hogy mi az ami menthető, mennyi a pénzed és az energiád befejezni. És ha jó állapotban vannak az idegeid egy építkezéshez, akkor belekezdhetsz. De olcsóbban nem fogsz kijönni a végére, mintha bárhol másutt építkeztél volna a településen.
Nézd, az a gerenda szép.
Így épül egy ház, először a gerenda, arra aztán keresztbe a párnafák, közé-fölé a szigetelés.
Gerendára alulról gipszkarton profil, fólia, gipszkarton.
Ha van türelmed ilyennel foglalkozni, akkor nincs ezzel semmi gond.
Mármint, amennyit most tudunk.
Nézd meg, hogy beázott-e, milyen állapotban vannak a dolgok.
És nagyon kevés pénzt ajánlj érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!