Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom el megy 1 hétre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom el megy 1 hétre Ozorára?

Figyelt kérdés
Elég friss a kapcsolatunk, egy hétre el megy Ozorára, előtte életemben nem halottam ilyen fesztiválról, azt mondta nem lesz internet meg térerő meg még a telefonját se tudja tölteni, ( nem is zaklattam volna hagy érezze jól magát, de azért egy jól vagyok üzenetre számítottam) biztos így van de egy kicsit el gondolkoztam, volt valaki ? Érdemes aggódni ? Vagy helyesen teszek ha meg bízok benne?
2023. júl. 24. 20:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen én írtam ki nem kamu sajnos 🥹
2023. júl. 24. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

"legtöbb pasi annyi nőt húz fel amennyit tud."

Nem lehet a fajtátokat tisztelni, semmi tartás:D

2023. júl. 24. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Én voltam és sok ismerősöm is. Nem lesz kedve szexelni, ha ettől tartasz.
2023. júl. 25. 00:00
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

Ha ennyire friss az ismeretség, akkor szerintem kár ezen előre ennyire befeszülni. Az Ozora kb. hippi fesztivál. Sokan vannak, akik szétcsapják magukat, de sokan mennek egyszerűen csak a közösségi élményért, max. megisznak pár sört és annyi. Talán elszív pár rakétát, gombázik egy kicsit, de kétlem, hogy egyből intravénásan tolná a vegytiszta MDMA-t. 😂

A megcsalás pedig személyiség kérdése, ha csajozós típus, akkor lehet nem fogja visszafogni magát, ha nem az, akkor itt sem fog személyiséget cserélni, még "lelazulva" sem.

2023. júl. 25. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Milyen idősek vagytok, mióta vagytok együtt?
2023. júl. 25. 06:17
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

"de ha ki is próbálná próbálja még fiatalok vagyunk "

Ő nem hogy ki probalta aktivan hadznalta bulikban haverokkal a parti drogokat. Komoly szinten szet lesz csapva es ilyenkor menni fog a nozes rendesen..

2023. júl. 25. 09:38
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem is eleg biztos a megcsalas tenye, az mar a te dontesed, hogy ezt elnezed-e tekintve, hogy ez meg friss kapcsolat es vegulis biztosan nem kotodik meg hozzad elegge. Ha van tartasod akkor msot dobod.
2023. júl. 25. 10:48
 18/18 anonim ***** válasza:
12%
Nem nagyobb a megcsalás veszély, mint máskor. Akik szereket használnak, nem biztos, hogy "ráérnek" ilyenekre.
2023. júl. 25. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!