Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak, ha érez irántam valamit az újdonsült barátom haverja is?
Most mit akarsz, hogy miattad összeveszenek/összeverekedjenek?
És hogyha a párocskád nem gondolja veled komolyan egyáltalán és nemsokára kitesz? Akkor mész a másikhoz? Hagyj passzogassanak? Ping pong labda vagy drága? :D
Döntsd el, hogy az egyik vagy a másik, de vigyázz, mert ők inkább egymást választják, mint téged:
'Bros b4 hoes!' 😉😎
Befejeztétek? Na, akkor reagálok:
Mik a jelei:
- próbál a közeledbe férkőzni
- próbálja fúrni a barátodat
- rivalizál a barátoddal
- többet beszél veled/rólad
- próbál utalásokat tenni (akár intimebbeket is)
Ezek közül valamelyik. Vagy egyéb, kifinomultabb fortélyok, amiket az információ hiányában nehéz lenne... blablabla:)))))
Kérdező tök komolyan kérdezem, hogy miért érdekel. Tetszik neked, vagy félsz, hogy beletapos a kapcsolatba? Ha az első, akkor minél előbb hagyd el a mostanit, ha az utóbbi, akkor vezesd rá a párod finoman, hogy mi a hézag, mert ha gyenge a kapcsolat, akkor ő lesz a győztes.
Ha meg nem tudsz dönteni a két pasas között, akkor inkább egyikkel se légy.
Lol, ez egyre rosszabb. A haver nem biszex/meleg?
Amúgy nem tudom mi a gond, már nem beszélnek. Ha a párod nem izgatja, hogy askalodik ellene, akkor téged se érdekeljen. Ne értem mi a probléma, de komolyan.
"Ne értem mi a probléma, de komolyan."
Ezt minden nők által kiírt kérdés alá oda lehet írni bátran :DDDDDDDDD
#8:
Ezt magamra veszem, mert nő vagyok. És mégsem értem, hogy mi baja van.
Egyébként benne van a pakliban, hogy a párod úgy játszotta el a haver előtt, hogy nem akar tőled semmit és mégis összejötettek pedig a haver nem lépett feléd a baratsaguk miatt. Akkor érthető miért van kiakadva rá és a helyedben meggondolnám, odafigyelnék, hogy igazat állított-e róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!