Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsán viselkedik a barátom, mi lehet az oka?
Három napja elég furcsán viselkedik a barátom. 2 napig nem találkoztunk, mert elutazott de mikor hazajött, különösen jó kedve volt, sokat nevetett, nyíltan beszélt mindenről amit amúgy nem szokott,szóval mintha beszedett volna " valamit " nem tudom.
Aztán másnap szótlan volt, durván elfelejtett dolgokat ,pl kérdeztem tőle valamit és csak pislogott ki a fejéből mint aki nem hall. Többször mondtam neki álljon meg boltnál ,tovább ment, vagy hazavitt volna de aztán elkanyarodott megint nála kötöttünk ki... és a beszéd stílusa is szokatlan mert ha mondd is valamit azt igy teszi: : nem tudom letegyem neked vagy mi legyen vagy le teszed te oldjuk meg valami lesz tesó " de ezt így kajak olyan különösen mindenre. Mai nap is ilyen. Többször kérdezem jól van e ,azt mondja igen, nincs semmi baja csak gondolkodik,de nem hinném hogy ez ezzel járna ,együtt vagyunk 4 éve de nem láttam ilyennek.
Ha van valakinek valami ötlete ,az ne tartsa magában szívesen fogadok mindent mi lehet vele.
Tudom ez nem kapcsolati probléma,de hátha itt többen olvassátok el
Mondom én, hogy csekkold a telóját!
Már a reakciója mindent el fog árulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!