Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, 24 évesek vagyunk. a barátom kamionsofőr. Most az utóbbi időben elkezdte komolyan mondogatni, hogy ő ki akar menni nemzetközibe. A pénz a legfőbb indok, mert kb 3x-át keresné mint most, és így is nagyon jó a fizetése, a magyar átlaghoz képest.

Van hitele, azt szeretné letudni minnél hamarabb. Ez kb 3-4 hónap lenne, abból a nemzetközis fizetésből. De ő 5 évig akar kinn lenni, hogy addig is sok pénzt összehozzon.

Egyébként az életheylzetünk jó, mert van saját lakásunk, autónk. Én is dolgozok már.

Szóval a kérdésem, hogy mi tévő legyek? Nagyon hiányozna, csak 3 hetente találkoznánk, plusz féltem is, mert ez nem olyan munka ami veszélytelen. Okokat tudjátok ti is.

Csak azért mert én a fiatal éveimet nem így képzeltem el, hogy egyedül maradok a mindennapokban és csak 3 hetente lenne itthon velem pár napra. Hanem minden "normális" pár hogy együtt vannak, elmennek moziba kirándulni stb. és emiatt nagyon szomorú vagyok, és görcsbe van a gyomrom hogy elmegy. Egyébként szeretjük egymást nagyon.

2023. júl. 24. 08:48
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
50%
Onnantól hogy van lakás és csak egy kis hitel van, amit egy év múlva végtörleszteni lehet, akkor nem kettőtökért csinálja. Hiszen nem vagytok kilátástalan helyzetben, sőt nagyon jó helyzetben vagytok. Ez a harácsolásról szól, és kérdés mennyire fontos neki egy kapcsolat, amit a harácsolásért beáldoz.
2023. aug. 11. 16:03
 32/48 A kérdező kommentje:
Ugye az az én lakásom, neki nincsen. Plusz ott lakik a lanytesóm is 3an laubk cca. 100nm2-en. Szoval zsúfolt. És ő el akar venni masik lakast ahol csak en meg ő vagyunk. De hat pesten 40millio alatt nem kap lakast. Az meg hany ev mire összejön. Ugy hogy közbe nem költ semmire csak teszi félre minden hónapban.
2023. aug. 11. 17:38
 33/48 A kérdező kommentje:

Vagyis bocsi! Azt akartam irni hogy nem zsúfolt. A lanytesómmal jól kijönnek.a masik baja, a lakassal, hogy nincsen TV. És ő inád tv-ni. Mondtam hogy sajnalom hogy TV-vel nem szolgálhatok, “csak” saját lakással. Azt is mondtam hogy laptopon tud nézni barmilyen sorozatot. De az neki enmjó mert az nem TV….

Amugy a lakas szinte már teljesen luxus, szép felujitott, stb. Jó helyen.

2023. aug. 11. 17:41
 34/48 A kérdező kommentje:
29! Neked miert ért véget a kapcsoaltod vele?
2023. aug. 11. 17:42
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Melyek a világ legtanácstalanabb állatai?

A mitévő legyek...

Kedves kérdező, szerintem engedd, hogy pénzt keressen, ha azt akart, a kamionban biztosan tud majd tévézni minden este... Laptopon se...

Kivéve persze, ha olyan kamionos munkára megy külföldre, ami nem nemzetközi fuvarozás, hanem mondjuk skandináv, vagy német belföldi és fix órát dolgozik egy nap, azután este mindig hazamegy a bérelt, vagy akármilyen lakásába.

2023. aug. 18. 20:30
 36/48 A kérdező kommentje:
Nem. Aludnia kell a fülkében
2023. aug. 18. 21:31
 37/48 anonim ***** válasza:
50%
Engedd akkor hadd menjen, ha menni akar. Biztos élvezi, hogy itt-ott kamionparkolóban felszedhet valami tripperes ukrán vagy akármilyen ribit. A kamionosok mind igénytelenek, ha nőkről van szó. A volt iskolatársnőm széle-hossza egy volt, bibircsókos arc, kancsal szemek vastag üvegű szemüveggel és mégis degeszre kereste magát a kamionsofőrökön a 3-as út mentén kuurválkodva.
2023. aug. 19. 12:56
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha igazàn szeretitek egymàst, akkor nem lesz gond!
2023. aug. 24. 23:40
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság veletek, kérdező?
2023. okt. 23. 16:17
 40/48 anonim ***** válasza:

Ha menni akar, engedni kell. Amúgy sem egészséges, hogy hárman laktok egy lakásban a testvéreddel.

Az viszont nem világos, hogy a lakás teljesen 1/1-ben a tiéd, fele tesódé?

Ha véletlenül összeházasodsz majd egy csóró pasassal, mindenképpen kössetek házassági szerződést, hogy megmaradjon a lakásod válás esetén.

2023. okt. 23. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!