Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, 24 évesek vagyunk. a barátom kamionsofőr. Most az utóbbi időben elkezdte komolyan mondogatni, hogy ő ki akar menni nemzetközibe. A pénz a legfőbb indok, mert kb 3x-át keresné mint most, és így is nagyon jó a fizetése, a magyar átlaghoz képest.

Van hitele, azt szeretné letudni minnél hamarabb. Ez kb 3-4 hónap lenne, abból a nemzetközis fizetésből. De ő 5 évig akar kinn lenni, hogy addig is sok pénzt összehozzon.

Egyébként az életheylzetünk jó, mert van saját lakásunk, autónk. Én is dolgozok már.

Szóval a kérdésem, hogy mi tévő legyek? Nagyon hiányozna, csak 3 hetente találkoznánk, plusz féltem is, mert ez nem olyan munka ami veszélytelen. Okokat tudjátok ti is.

Csak azért mert én a fiatal éveimet nem így képzeltem el, hogy egyedül maradok a mindennapokban és csak 3 hetente lenne itthon velem pár napra. Hanem minden "normális" pár hogy együtt vannak, elmennek moziba kirándulni stb. és emiatt nagyon szomorú vagyok, és görcsbe van a gyomrom hogy elmegy. Egyébként szeretjük egymást nagyon.

2023. júl. 24. 08:48
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, hú de átírta a telefonom. Na mindegy remélem kibogozod😀
2023. aug. 7. 17:01
 22/48 anonim ***** válasza:
Nem egyezik a jövőképetek, ez egy év után derült ki, van ilyen. Ha nem a tied a lakás, akkor kezdj gondolkozni, hogy hova fogsz költözni, mert ez egyértelműen szakítóok.
2023. aug. 8. 17:35
 23/48 A kérdező kommentje:
Enyém a lakas.
2023. aug. 8. 19:41
 24/48 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem aki annyira menni akar azt engedni kell. Nem szeret ő téged annyira egyértelműen, mint te őt, úgyhogy hagyj menjen, szakíts!

Elmenne 3,4 hónhonapra, fáradt lenne, ideges lenne, te varnad mikor hív, mikor ír, jönne a dráma "mert le se szar/mert le se szar" aztán vége lenne hiába jönne vissza, nem tudnátok túllendülni a sértettségeken. Esetleg kinn maradna tovább, megcsalna, vagy te őt.

Nincs jovotok, kár erőltetni az egészet.

2023. aug. 8. 20:55
 25/48 A kérdező kommentje:
KI akar menni. :(
2023. aug. 11. 07:57
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez van. Keress mást. Még szerencse, hogy tied a lakás, nem kell lakhatást keresned.

Légy észnél, egy szakítással felér, ha a pár egyik fele évekre külföldre költözik. Teljesen abszurd gondolat. Csak nem akarja kimondani, hogy neki ez fontosabb, mint te. Sajnálom! De találsz olyat, aki megbecsül és veled akar lenni.

2023. aug. 11. 10:34
 27/48 A kérdező kommentje:
mindig a pénzzel inokolja, hogy itthon nem tud félretenni.
2023. aug. 11. 12:13
 28/48 A kérdező kommentje:
meg azt mondja hogy :"kettőnkért csinálom"
2023. aug. 11. 12:29
 29/48 anonim ***** válasza:
52%

Én emiatt nem szakítanék. Adj neki időt, sőt ha tudod úgy ütemezni az idődet hogy 1-2× kimehess vele, az szerintem nagy élmény lenne, mégha kissé kényelmetlen is.

Nekem is volt teherautó sofőr barátom, nagyon jó volt mikor tudtam vele menni. Igaz hogy az nem heteket jelentett, csak pár napokat, de akkor is. Megértem aki ezt szereti.

2023. aug. 11. 13:35
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Persze meg lehet érteni, hogy ha valaki ezt szereti, de ilyen alapon ő is megérthetné, hogy a párja pedig nem szeretne egyedül lenni az idő 90%-ban.

Itt vagy közös kompromisszum születik, vagy az egész bele fog halni sajnos.

2023. aug. 11. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!