Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, 24 évesek vagyunk. a barátom kamionsofőr. Most az utóbbi időben elkezdte komolyan mondogatni, hogy ő ki akar menni nemzetközibe. A pénz a legfőbb indok, mert kb 3x-át keresné mint most, és így is nagyon jó a fizetése, a magyar átlaghoz képest.

Van hitele, azt szeretné letudni minnél hamarabb. Ez kb 3-4 hónap lenne, abból a nemzetközis fizetésből. De ő 5 évig akar kinn lenni, hogy addig is sok pénzt összehozzon.

Egyébként az életheylzetünk jó, mert van saját lakásunk, autónk. Én is dolgozok már.

Szóval a kérdésem, hogy mi tévő legyek? Nagyon hiányozna, csak 3 hetente találkoznánk, plusz féltem is, mert ez nem olyan munka ami veszélytelen. Okokat tudjátok ti is.

Csak azért mert én a fiatal éveimet nem így képzeltem el, hogy egyedül maradok a mindennapokban és csak 3 hetente lenne itthon velem pár napra. Hanem minden "normális" pár hogy együtt vannak, elmennek moziba kirándulni stb. és emiatt nagyon szomorú vagyok, és görcsbe van a gyomrom hogy elmegy. Egyébként szeretjük egymást nagyon.

2023. júl. 24. 08:48
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
65%
Menjetek ki együtt dolgozni, és jó pénzt fogtok kapni. Menjetek olyan munkakörbe, hogy egy cégnél, és ő lehetne sofőr. Vagy menjetek külön céghez kinn, csak olyanhoz, hogy estére haza tudjon mindig menni hozzád.
2023. júl. 24. 09:34
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szetet neki se lenne jó évekig havonta 1 hetet talalkozni veled. Szerintem is várjátok ki mi lesz.
2023. júl. 24. 09:36
 13/48 anonim ***** válasza:
63%

Nekem ez pasi szemmel (és ismerve jó pár kamionost a környezetemből) itt valami nem kerek részéről...

De ez csak futó gondolat, hisz nem ismerlek Titeket és a kapcsolatotokat.

2023. júl. 24. 09:43
 14/48 A kérdező kommentje:
Csak ő ebbe nőtt fel, az ő apja is kamionsofőr (volt), ment ki hosszú évekig a világba, nemzetközibe. ezt látta. és ezt akarja csinálni. pláne hogy hasonlít is rá nagyon.
2023. júl. 24. 09:53
 15/48 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos nem tehetsz semmit. Ha mehetnékje van, rá kell adni a kabátot. Te meg majd találsz egy olyan férfit, aki veled akar lenni rendesen. Nem csak 3 hetente.
2023. júl. 24. 19:20
 16/48 anonim válasza:
72%

Várd ki szerintem is azt a 3-4 hónapot.

Aztán majd kiderül hogyan tovább. Van olyan ismerős páros, akit ismerek egyikük olaszban ápolónő a párja masik országban szalag munkás.

És kitartanak a többszáz kilométeres távolság ellenére.

Csak őket meg azért sajnálom nem tudják hol lenne biztonságban letelepedniük egy bizonyos idő után.

Tartsatok ki, mert ha el szalajtjátok egymást, a következő kapcsolat már nem lesz olyan.

Mindig hiányozni fog a másik.

Az az 5 év ha egy életre terveztek nem sok idő, ha igazán ki tudtok tartani egymás mellett.

De ha nem olyan erős a kötelék akkor valóban jobb ha ki erre, ki arra.

Ezt csak ti érzitek, az idő mindent megold.

Ha van évi szabadságod, elmehettek akár egyik körútra kettesben is akár.

2023. júl. 25. 06:05
 17/48 anonim ***** válasza:
65%
Menj ki vele külföldre dolgozni.
2023. júl. 25. 13:18
 18/48 Senior Séf ***** válasza:
88%
Magyarázd el a párodnak, kérdező, hogy bármennyire szereti is az ember rendíthetetlen kősziklának hinni magát, valójában folyamatosan változik. Nap mint nap új ingerek, új élmények behatások formálják a tudatát, a gondolkodását, lelkivilágát. A különélő pár két tagja is folyamatosan változik, és miután más és más behatások érik őket, törvényszerű, hogy ez a változás más irányba tereli őket. Azaz, törvényszerű az eltávolodás.
2023. júl. 27. 14:35
 19/48 anonim ***** válasza:
65%
Te miért nem mész ki vele?
2023. aug. 7. 16:19
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki hogy nem akarod korlátozni, de az hogy évekre kiegyensúlyozott szerinted nagyon megsínylené a kapcsolatotok.

Vesd fel tudtok e valamilyen kompromisszumot kötni

Viszont benne van a pakliban, hogy ha megbeszélitek pl. hogy egy év, esélyes hogy marad továbbra is - ezt is beszéljétek meg, hogy erre mennyire lát esélyt. Tudod, ha jó pénz jön nehéz lesz visszaállni a kevéshez.

Meglehetősen érteni a hitel miatt ranehezedo terheket, az én párom ugyanígy van. Bár nincs hitele, van lakás, autó, stb, sokat dolgozik hogy legyen családi ház. Nekünk is vannak viták, mert próbálom megérteni, de nagyon nehéz hogy a kapcsolatunk nagyon háttérbe szorul. Ő pedig csak azt mondogatja hogy a jövőnk miatt muszáj és gazdagabb szeretne lenni.

Hát ez van..

Beszéljétek át ezt mégegyszer finoman.

2023. aug. 7. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!