Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sporoljak egy költekező férfi mellett?
Az utobbi időben nagyon elkezdte szórni a pénzét és én tartom el,mert hiszek abban, hogy ha majd nekem lesz szükségem pénzre akkor ő is adni fog nekem...
De nekem kell sporolt pénz, de nem tudok úgy félre tenni, h mindent én fizetek.
Arra gondoltam,h félre teszek és nem szólok róla. De annak az az ára,h magamnak sem tudok semmit venni.
Van vmi okosabb tanács vkinek?
"..elkezdte szórni a pénzét és én tartom el"
Rosszul teszed.
Szívesen.
"Valami okosabb tanács vkinek?"
Soha ne tervezz közös jövőt olyan férfival, aki nem tud felelős pénzügyi döntéseket hozni, és tőled várja el, hogy eltarsad, miközben ő olyan dolgokra szórja a pénzt, ami nem létszükséglet.
"De nekem kell sporolt pénz, de nem tudok úgy félre tenni, h mindent én fizetek."
És szerinted melyikőtöknek kéne meghúzni a határait, neki vagy neked?
Nagyon fájdalmas lesz azzal (is) szembesülnöd a kapcsolatotok végén, hogy több százezer forint mínusszal szállsz majd ki ebből az egészből.
Belegondolni, hogy az az összeg, amit megtakaríthattál volna a saját keresetedből valamilyen célra, vagy félretehettél volna vésztartaléknak, az ő autójába, számtógépében, X-boxába és egyéb dolgaiba lett beleölve.
A mikulásban kell hinni, ebben nem.
Elmondom, nekem hány pasi adta meg a tartozását azok közül, amelyiket én segítettem ki pénzzel: egyik se :D
Szerintem most fejezd be vele a kapcsolatot és a nagylelkűséget.
35
Teljesen mindegy. A te károdra teszi ezt! Azt magyarazd.meg, hogy miert teszed ezt? Miert nem szakitazs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!