Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek milyen anya az,...

Szerintetek milyen anya az, aki 2 gyerek mellett egy férfiprostituáltnak adja a pénzét?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok ha egy közeli hozzátartozótok csinálná ezt, úgyhogy egyedül neveli a 2 kicsi gyerekét (3 éves ikrek).

2019. dec. 7. 11:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
Saját magánügye
2019. dec. 7. 12:05
 2/25 anonim ***** válasza:
93%

Semmiképp nem egy névtelen fórumon szidnám, mert annak semmi értelme.

Ha a gyerekek emiatt komolyan nélkülöznek (nem jut nekik pénz ennivalóra, fűtésre, meleg ruhára), azt az illetékes szerveknél kell jelezni. Ha erről nincs szó, akkor igazából sok köze senkinek nincs hozzá.

2019. dec. 7. 12:07
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Semmit. Az ő dolga. Hogy őszinte legyek, jobbnak tartom, minthogy a gyerekek mellé x időnként új apukák érkezzenek.
2019. dec. 7. 12:10
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
Anya férj/élettárs nélkül? Attól, hogy gyerekei vannak, nem szűnt meg nőnek lenni. Ha kényeztetésre vágyik, és diszkréten csinálja, magára is vigyáz, akkor miért ne?
2019. dec. 7. 12:18
 5/25 anonim ***** válasza:
92%

"milyen anya az...?"

Gazdag. Szerintem.

2019. dec. 7. 12:36
 6/25 anonim ***** válasza:
97%
Kanos anya
2019. dec. 7. 12:40
 7/25 anonim ***** válasza:
3%

Mi nálad a "férfiprostituált" ?

Konkrétan fizetős, bércsődör, vagy egy nála élő élettárs?

Mellesleg ha egy nőnek fizetnie kell a szexért...akkor az a nő vagy bűn ronda, vagy komoly testi baja van.

2019. dec. 7. 12:44
 8/25 A kérdező kommentje:
Rendes fizetős hímringyó. Hát nem valami szép a nő . És már 36 éves.
2019. dec. 7. 12:47
 9/25 anonim ***** válasza:
21%

Felelötlen . Elsösorban a gyerekei érdekeit és jövöjét kéne nézze , es megfontoltan költkezzen .

Ha a prioritáslista a fejében nincs meg , akkor nem kellett volna szüljön

Én miután szültem , nem tudtam volna ferfiprostinak adni a penzt , mert ha extra penzem volt felretettem nehez idökre

2019. dec. 7. 12:49
 10/25 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom, hogy itt egyesek milyen csaladban nevelkedtek, de rohadtul nem normalis, ha az anya a szeretot penzeli, a gyerekeit pedig hatterbe szoritja!
2019. dec. 7. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!