Nem értem az olyan szülőket minek vesznek maguknak több házi állatokat egy önkormányzati panel lakásban, mikor a 3 fő SNI nevelésű gyermekeik végett alig van pénzük másra?
Mert 1 fő kiskorú SNI gyermeket sem könnyű felnevelni eltartani és biztosítani az alap szükségleteiket.
Eleinte sokszor láttam az írásából a család anyát panaszkodni, hogy mennyire nehezen jön ki anyagilag a férjével együttm hog 3 fős SNI gyermekeik mellett egy Önkormányzati panel lakásban laknak.
Viszont másnap meg láttam, hamarosan újabb kis állat gyűjteménye lesz 3 kutya mellett 1 nyuszi is.
Tisztelem minden ember magán életét azt csinálnak ők amit akarnak, de ne csodálkozzanak az ilyen szülők ha nagyon megszorulnának anyagilag. És kevesebb ember fog nekik adni pénzbeli adományt.
Egy nyúlnak (tök mindegy milyen fajta) nem tenne jót az egészségének, egy szezonálisan penészedő rosszul szigetelt falú önkormányzati panel lakás.
Az ilyen állat egy kertes házban való ahol nagyobb a mozgásterem, és nem tud onnan kiszökni és a hideg meg a meleg elől. És be tud menni a jól szigetelt belső kifutójába. Amit friss és tiszta faforgácsot kell hetente egyszer be tenni neki kitakarítása után.
Sok mindenre van szüksége egy házinyúlnak, mert sokkal nagyobb az igénye a szükségteleiben is, a kutyákkal ellentétben mert a kutyák nem annyira érzékenyek a nyulakkal ellentétben. És akkora igényük sincs a nyulakkal ellentétben.
Legkönnyebb tartani házi kedvencként a törpe halakat kisebb akváriumban. Olcsóbb a kutyáknál és a nyulaknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!