Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sporoljak egy költekező férfi mellett?
Az utobbi időben nagyon elkezdte szórni a pénzét és én tartom el,mert hiszek abban, hogy ha majd nekem lesz szükségem pénzre akkor ő is adni fog nekem...
De nekem kell sporolt pénz, de nem tudok úgy félre tenni, h mindent én fizetek.
Arra gondoltam,h félre teszek és nem szólok róla. De annak az az ára,h magamnak sem tudok semmit venni.
Van vmi okosabb tanács vkinek?
Ezek mind olyan dolgok amiket magának kellene finanszíroznia. Azthittem valami tandíjat írsz legalább, vagy tanfolyam, munkaruha melóhoz, szerszámok.
Gyerekek vagytok még! Menjetek a játszira és homokozzatok, hintázzatok!
9
Nem! Vagy helyezzem hátterbe magamat??? Az o fontos dolgai miatt? En akkor le vagyok szarva?
Ezek ő veszi magának, nem én neki.
Az h en levagyok szarva. Azaz h nem fontosak azok amiket én akarok venni, csak nincs ra pénzem, azt azzal magyarázta,h vegyek meg amit akarok hónap elején mikor megjön a fizetés. De akkor meg honap vegére nem marad az alap dolgokra. De azzal nem foglalkozik, ha hónap végére nincs semmi
A szórni a pénzt kifejezés arra vonatkozik, hogy az ember olyanokra költ, ami az adott helyzetben luxus/értelmetlen/hülyeség/nem létszükséglet. Írd le, hogy mire költi, vagy fogalmazd át a kérdést.
Amúgy nem, nem tartanám el.
15
Tehát, ha jol értem, megjona fizetéseket, ő elbassza az összeset, xboxra stb.re, majd utána te oldasz meg mindent, és te tartod el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!