Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan sporoljak egy költekező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sporoljak egy költekező férfi mellett?

Figyelt kérdés

Az utobbi időben nagyon elkezdte szórni a pénzét és én tartom el,mert hiszek abban, hogy ha majd nekem lesz szükségem pénzre akkor ő is adni fog nekem...

De nekem kell sporolt pénz, de nem tudok úgy félre tenni, h mindent én fizetek.

Arra gondoltam,h félre teszek és nem szólok róla. De annak az az ára,h magamnak sem tudok semmit venni.

Van vmi okosabb tanács vkinek?

2023. júl. 23. 14:15
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Pl egy rémi álma. Pl egy kocsi, egy számítogép, egy xbox vagy vmi hasonló drága hobbi
2023. júl. 23. 17:00
 12/26 anonim ***** válasza:
94%

Ezek mind olyan dolgok amiket magának kellene finanszíroznia. Azthittem valami tandíjat írsz legalább, vagy tanfolyam, munkaruha melóhoz, szerszámok.

Gyerekek vagytok még! Menjetek a játszira és homokozzatok, hintázzatok!

2023. júl. 23. 17:05
 13/26 anonim ***** válasza:

9

Nem! Vagy helyezzem hátterbe magamat??? Az o fontos dolgai miatt? En akkor le vagyok szarva?

2023. júl. 23. 17:12
 14/26 anonim ***** válasza:
Akkor tartanék el pasit, ha önhibáján kívül mondjuk súlyos beteg, kirúgják a munkahelyéről, ilyenek. De azért, mert neki milliós vágya van még nem.
2023. júl. 23. 17:18
 15/26 A kérdező kommentje:

Ezek ő veszi magának, nem én neki.

Az h en levagyok szarva. Azaz h nem fontosak azok amiket én akarok venni, csak nincs ra pénzem, azt azzal magyarázta,h vegyek meg amit akarok hónap elején mikor megjön a fizetés. De akkor meg honap vegére nem marad az alap dolgokra. De azzal nem foglalkozik, ha hónap végére nincs semmi

2023. júl. 23. 17:18
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
én ezt most nagyon nem értem..... namind1. Sok boldogságot! khmmm..
2023. júl. 23. 17:20
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Na pont ezért hagynàm el az ilyen önző barmot mert nem foglalkozik vele,de ha neked ez kell ne panaszkodj.
2023. júl. 23. 18:36
 18/26 anonim ***** válasza:

A szórni a pénzt kifejezés arra vonatkozik, hogy az ember olyanokra költ, ami az adott helyzetben luxus/értelmetlen/hülyeség/nem létszükséglet. Írd le, hogy mire költi, vagy fogalmazd át a kérdést.

Amúgy nem, nem tartanám el.

2023. júl. 23. 19:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

15

Tehát, ha jol értem, megjona fizetéseket, ő elbassza az összeset, xboxra stb.re, majd utána te oldasz meg mindent, és te tartod el?

2023. júl. 23. 19:42
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Exemmel 1 évig éltünk együtt az én lakásomban, úgy fizettünk mindent nagyjából felesben, hogy én dolgoztam, ő meg a szüleitől kapott pénzt, nem talált neki megfelelő munkát, így nem dolgozott. Kb egy év után Végre lett munkája és az első fizetéséből xboxot, play stationt meg játékokat vett. Következő hónapban már nem voltunk együtt.
2023. júl. 23. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!