Anyucik nektek gyerkőcötök mellett mennyi idő jut magatokra illetve ugyanugy költekeztek mint baba elött?
Mintha ugyanazok lennénk az első válaszolóval :D
Én is este szepitkezem amikor baba alszik apa tévézik (arcpakolas,hajmosás,körömfestes) kozmetikushoz járok havi egyszer.
Suliba járok heti egyszer reggeltől estig.
Nincs nagyon igenyem ilyenkre.jó ruhát azt vettem,de nem viszem túlzásba (gyerek előtt sem).
Nekem nem minden forog a gyerek körül.neki is alkalmazkodnia kell hozzám /hozzánk.
Sosem voltam az a költekezős fajta, a vásárolgatást sem tudtam sosem értelmes elfoglaltságként kezelni, az egy olyan dolog, amit időnként muszáj megtenni, és igyekszem hamar lezavarni. Ilyen "napokat" sosem tartottam, gyerek előtt sem. 1-2 havonta elmegyek fodrászhoz (most ritkábban, mert növesztem a hajam), festeni magamnak szoktam, ezt délutáni alvásidőben megcsinálom, kozmetikushoz nem járok. Reggel bekenem a képem nappali krémmel, ha elmegyek valahová, akkor 15 perc alatt kész a sminkem, este arcmosás és éjszakai krém, ennyi. Hétvégén egy arcpakolás, ha eszembe jut, ilyenkor jókat röhögnek a gyerekeim, illetve a kicsi próbál belenyúlni :D Egyedül körmöshöz járok gyakran, háromhetente, mert nagyon gyorsan nő a körmöm. Korábban nem volt műkörmöm, most egy fél éve van. Régebben is kísérleteztem vele, de valahogy mindig letört, úgyhogy hagytam a fenébe egy jó tíz évig. A mostani körmösöm viszont nagyon jól megcsinálja, ez mindent kibír.
Szóval eljárni leginkább csak emiatt szoktam, meg néha néha egy hajvágásra/igazításra. A többit megoldom itthon magamnak.
De a magamra fordított időt én nem annyira az ilyesmiben mérem, ezek ilyen muszáj dolgok, nekem nem kikapcsolódás, hogy beülök egy fodrászszékbe :D Amit tényleg magamra, kikapcsolódásra fordítok, az heti egy este, akkor megyünk a barátnőimmel kvízezni, meg utána még dumálunk késő éjjelig.
Egy 10 éves és egy 20 hónapos gyerekem van :)
Havonta 1x töltetem a műszempillámat, ez durván 1 óra.
Szintén havi 1 kozmetikus, olyankor masszírozzák is az arcom, az másfél óra.
Hetente egyszer járok masszíroztatni, az 90 perc.
5 hetente festetem a hajamat, az is 1-másfél óra.
2 hetente megcsinálja a körmösöm a körmeimet (géllakk), de olyankor házhoz jön a csajszi.
Vásárolni szinte csak online szoktam, mert sokkal nagyobb a választék, nem kell kerülgetnem az embereket és magamra szenvedni a szűk, rosszul megvilágított próbafülkékben a cuccokat, amikre más már rátaposott, leejtett. Azt akkor szoktam, ha a pici alszik, mert a programok rajta vannak a telefonomon (Farfetch, Net-a-Porter, ASOS, ZARA, HM, Stradi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!